Hörppyi ja herkkui

Pop up -cocktailbaari Kaskiksen tiloihin

12365895_10153349662512476_4578209169553022449_o

Turkulainen drinkkibaari Bar4 avaa pop up -cocktailbaarin Ravintola Kaskiksen tiloihin joulun ajaksi.

Sakari Mäkisen ja Tom Kivisen luotsaama Bar4 avaa yhdessä yhteistyökumppaninsa, italialaisten katkeroiden maahantuojana tunnetun BPF:n eli Beverage Partners Finland Oy:n kanssa Kaskizzio -nimisen, italialaista makumaailmaa edustavan baarin joulun ajaksi Kaskenmäen päälle.

Mäkisen mukaan Italia maistuu ja näkyy niin ravintolan sisustuksessa kuin tunnelmassakin.

– Tarjoilemme kaikki juomat pöytiin ja juomien kanssa tarjoillaan pieniä aperitiivo-tyyppisiä suupaloja. Varsinaista keittiötä meillä ei kuitenkaan ole, eli keskitymme cocktaileihin italialaisella twistillä, Mäkinen kertoo.

Keittiö lienee kuitenkin innoittanut Mäkistä ja Kivistä, sillä Mäkinen lupaa mm. oliivien ja basilikan maistuvan juomissa.

– Oliivi maistuu niin jääpaloissa kuin infuusioidussa eli uuttamalla maustetussa ginissä ja saattaapa jonkin cocktailin makumaailma muistuttaa kuuluisaa parmankinkkuakin.

Tiskin takana po up -baarissa tullaan näkemään myös vierailevia baarimestareita muista turkulaisravintoloista, Mäkinen toteaa ja sanoo odottavansa innoissaan uudenlaisen ravintolakonseptin toteuttamista.

Beverage Partners Finland Oy:n Ville Mäkelä puolestaan kertoo idean Pop up -baarista muhineen jo pitkään.

– Viime kesänä toteutettu Negroni Week osoitti, että italialaisella klassikolla ja hieman luonteikkaammalla makuprofiililla on tilausta Turussa. Vaikka Kaskizzion painopiste on cocktaileissa, valikoimassa on myös viiniä ja proseccoa sekä tietenkin sitä oranssia raikkautta ja rakkauttakin, hymyilee Mäkelä viitaten suosittuun Aperol Spritziin.

Kaskizzio, Kaskenkatu 6 A (Ravintola Kaskiksen toimitilat)
Avoinna 21.12. -31.12. klo 17 – 24.
Ei pöytävarauksia.
Jouluaattona suljettu.

Ravintola Kaskis on joululomalla 19.12.2015 – 12.1.2016.

-Tanja

Juttua muokattu ma 14.12. klo 19.10, korjattu Kaskiksen joululoman ajankohtaa.

5 kommenttia

 1. Jos tulee heti alkuillasta, niin mikä on ikäraja? Alaikäiselle toki löytynee alkoholiton vaihtoehto?
  t. lapset eivät enää lapsia, mutta eivät täysi-ikäisiäkään.

  1. Hei, Liikeideamme perustuu pääsääntöisesti aikuisille tarjoiltaviin ravintolatuotteisiin. Alkuillasta on mahdollista tulla katsomaan josko olisi mahdollista päästä sisälle (ennen klo 20). Tapaukset katsotaan aina tilanteen mukaan ja jos näämme sen soveliaaksi niin toivotamme Teidät mielellämme tutustumaan Pop up- baariimme.
   Alkoholittomia tuotteita löytyy toki myös aikuisille.
   Terveisin: KASKIzzio pop upin tiimi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *