Ristiveto

Jeesus pitää puheen Kuoppatorilla- tulkaa kuuntelemaan!

Hei lapset!

Ihanaa, kun olette kokoontuneet tänne pohtimaan uskontoa, minua ja isääni. Hyvä, että Jumalan sana on levinnyt näin pitkälle. Hyvä, että muistatte minut ja opetukseni. Minusta vain tuntuu, että olette unohtaneet pitää huolta toisistanne ja tästä maapallosta. Mitenkäs tuo lähimmäisenrakkaus? Entä ilmastonmuutos? Te ette osaa kunnioittaa Jumalan luomistyötä. Jumala on kertonut teille että kaikki ihmiset ovat saman arvoisia, miksi ette ole noudattaneet tätä?

Auttakaa köyhiä. Rehelliset ihmiset ovat hyviä tyyppejä. Tehkää tavoitteittenne eteen jotain. Älkää polkeko muita alaspäin. Olen kiitollinen siitä, että olette levittäneet uskoa. Puhukaa kauniisti ja viisaasti toisillenne, myös vihamiehille. Olkaa sosiaalisempia ja jutelkaa toisillenne = heittäkää ne kännykät menemään. Auttakaa kaikkia hädässä olevia. Huomauttaisin teitä siitä, että ette aina noudata oppejani ja teette syntiä.

Mutta en tullut tänne ainoastaan torumaan teitä, vaan haluan kiittää teitä siitä, että luette Raamattua ja pohditte näitä asioita, vaikka Raamatun tapahtumista on ikuisuus aikaa. Vaikka monet asiat ovat muuttuneet minun elinajoistani, samat opit pätevät edelleen ja niitä voi soveltaa nykypäivänä.

Kiitos, että kunnioitatte Isäni sanaa. Teidän ripari näyttää tosi mukavalta, katselen teitä salaa tuolta ylhäältä. Varsinkin isosten sketseille nauran aina ihan kunnolla. Viettäkää mukava ja uskonnollinen ripari. Muistakaa levittää Herran sanaa sukupolvelta toiselle.

Ja pitäkää mielessä kultainen sääntö! Eli tehkää te niille niin miten haluaisitte heidän tekevän teille.

Tekstin on tuottanut Maskun seurakunnan talviripari 2020: Kenneth, Rasmus H, Rasmus S, Robert, Marcus, Sani, Arttu, Sini, Julia, Lotta, Konsta, Kasperi, Julia, Matias, Eetu, Miko, Paavo, Meri, Taika, Emilia, Eveliina, Vilhelmiina.

1 kommentti

  1. Ihanat riparilaisille
    Kiitos paljon hyvästä puheesta Kuoppatorilla. Kuuntelin sen mielenkiinnolla ja nautin opetuksestanne. Nuo ovat hyvät ohjeet meillekin vanhoille. Ainakin tämä kännykän käyttö saisi vähentyä.
    Vapauteen Jeesus meidät lunasti. Mutta mistä vapautti? Synnin, kuoleman ja perkeleen valtakunnasta Taivasten valtakunnan perilliseksi. Siunausta teille nuoret siskot ja veljet Kristuksessa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *