Kerrostalokyttääjän muistiinpanot

Kuva: Kaisa Leiwo

Onko Sinun taloyhtiölläsi kotisivut?

Moni isännöintiyritys harkitsee taloyhtiösivujen perustamista asiakkailleen. Monessa yrityksessä taloyhtiösivut on jo avattu asiakkaiden käyttöön. Pääsääntöisesti palaute on ollut hyvää ja asiakkaat tyytyväisiä sivuihin.

Miten taloyhtiösivuista saadaan oikeasti hyötyä?

Sivuilla on oltava jatkuvasti päivittyvää ja uusiutuvaa tietoa – uutisia, tiedotteita tms – jotta asiakas palaisi niille. Parasta on, että sivuilla olisi päivittäin vaihtuvia uutisia ja aineistoja.

Taloyhtiösivuilla voi olla aineistoja eri käyttäjäryhmille – esimerkiksi kaikille kiinnostuneille, asukkaille, osakkaille, tilin- ja toiminnantarkastajille, huoltoyhtiölle sekä hallituksille. Salasanoilla voidaan hallinnoida, kuka pääsee käsiksi mihinkin materiaaleihin.

Taloyhtiösivuille voidaan tallentaa osakkaiden ja asukkaiden käyttöön – ajasta ja paikasta riippumatta – yhtiökokousmateriaalit, taloyhtiön tiedotteet ja kaikki perustiedot taloyhtiöstä. Sähköinen asiointi hoituu näppärästi taloyhtiösivujen kautta. Sauna- ja pyykkitupavuoron voi varata tai isännöitsijäntodistuksen tilata milloin ja mistä vain. Taloyhtiösivujen kautta voidaan koordinoida myös huoltoilmoitukset – jopa niin, että asiakas voi seurata koska huolto kuittaa ilmoituksen ja asia on hoidettu.

Hallituksen kokousmateriaalit voidaan tallentaa omien salasanojen taakse taloyhtiösivuille. Hallituksella voi olla oma keskustelupalsta, jossa kokouksen välisiä keskusteluja käydään. Asiat jäävät talteen ja muistiin samaan paikkaan, eikä niitä tarvitse hakea sähköpostiketjujen syövereistä.

Tilin- ja toiminnantarkastajat voivat hakea materiaalit taloyhtiösivujen kautta käyttöönsä. Tämä helpottaa ja nopeuttaa tilintarkastusta. Myös hallitus voi seurata yhtiön taloutta taloyhtiösivujen kautta.

Taloyhtiösivut ovat nykyaikainen, ajasta ja paikasta riippumaton tapa tiedottaa asukkaille ja säilyttää taloyhtiön materiaaleja sekä asioida taloyhtiön kanssa. Paperinen asiointi alkaa olla historiaa jo monella yhteiskunnan sektorilla – miksei myös taloyhtiöissä?

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *