Kerrostalokyttääjän muistiinpanot

Aurinkoista kesää asumisen ystäville!

Julkaisin ensimmäisen Kerrostalokyttääjän muistiinpanon tammikuisena maanantaina vuonna 2014. Monta maanantaita on vierähtänyt – julkaisujärjestelmän mukaan yli 400 – ja Kerrostalokyttääjä on julkaissut yhtä monta blogia, yhden joka maanantai.

Lupasin tammikuussa 2014 pohdiskella tällä palstalla asumiseen ja sen yhteisöllisyyteen liittyviä helmiä ja haasteita, niitä joihin törmään päivittäisessä työssäni ja niitä joita haluan vaalia. Tuolloinen päivittäinen työni Kiinteistöliitto Varsinais-Suomessa liittyi läheisesti asumiseen ja antoi inspiraatiota kirjoituksiin.

Asuminen ja kerrostalot onkin kiehtova kokonaisuus, josta on löytynyt kirjoitettavaa viikosta toiseen. Aiheeseen liittyy paljon juridiikkaa ja tekniikkaa sekä myös yhteisöllisyyttä. Jokaisessa talossa on yhtiöjärjestyksen, putkien ja julkisivujen lisäksi asukkaita ja osakkaita, jotka tuovat monipuolisia ja mielenkiintoisia näkökulmia asioihin.

Nyt on aika lähettää Kerrostalokyttääjä ensimmäiselle kesälomalleen ja palauttaa blogi sen jälkeen juurilleen Kiinteistöliitto Varsinais-Suomeen. Minä siirryn blogin kirjoittajasta sen lukijaksi ja Kiinteistöliitto jatkaa tästä jälleen elokuussa.

Aurinkoista kesää kaikille asumisen ystäville!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *