Extreme

Vielä lisää vässykkämiehistä…

Miehet, miehet, aina niistä on päänvaivaa. Mutta miten toimii parisuhde, jos tunnet olevasi itse se miehisempi puolisko suhteessa?

Oma viimeisin seurustelusuhteeni lähti nitisemään liitoksissaan, kun kuulin mieheni suusta sanat ”wau, osaatko sä käyttää poraa!”. Niin, kyllä minä osaan, toisin kuin tämä lähes kolmekymppinen herrashenkilö. Osaan myös vaihtaa lampun, sytyttää takan, ajaa autoa ja maksaa laskut ajallaan. Ehkä olen hieman vanhanaikainen, mutta mielestäni naisen tehtävä ei ole opettaa miehelleen työkalujen käyttöä tai käytännön raha-asioiden hallintaa. Eikö naisen pitäisi olla se epäkäytännöllinen ja välillä jopa avuton puolisko suhteessa?

Toinen asia johon suhde pitkälti kaatui, oli vapaa-ajan vietto. Hän olisi halunnut katsella kotona leffoja sylikkäin ja laittaa minulle ruokaa; minä vain halusin lähteä oluelle miespuolisten kavereideni kanssa. En minä loppujen lopuksi ole luonteeltani mikään äijä, ja jos poikaystäväni saa minut sellaiselta vaikuttamaan, niin hän on vääränlainen poikaystävä minulle. En todella halua tuntea olevani huolta pitävä mies saatika sitten äiti poikaystävälleni. Lopultakin tulin siihen tulokseen, että yksinkertaisesti haluan miehen, jolle voin olla nainen ja joka saa minut tuntemaan itseni naiseksi. Tasa-arvoasianaiset varmaan pyörivät haudoissaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *