Extreme

Tämän sesongin kirjava muoti

Ilmat kylmenevät ja vaatekerros lisääntyy. Monet miettivät, että miten voi näyttää hyvältä kesän huolettomuuden jälkeen. Olen seurannut katumuotia ja voinkin  täten antaa muutamat syys-talven tyylivinkit.

Vaikka on kylmä ja pimeää, niin silti voi olla tyylikäs. Nyt ei tarvitse hienostella, vaan sekoittaa tyyliin rohkeasti eri materiaaleja ja värejä. Erityisesti lyhyet yläosat ovat saaneet suosionsa takaisin. ”Napapaidat” ovat nyt kuitenin tehty paksuista ja värikkäistä kankaista. Myös ns. ”ylisuuret” suurella printillä varustetut neliömäiset neuleet ovat katukuvassa suosittuja.

Materiaaleissa tällä hetkellä on in karva ja pörröisyys. Itse en todellakaan laittaisi päälleni aitoa näätää, mutta kyllä kaikki tekokarvajutut houkuttaa. Karvan lisäsksi villa, tweed ja nahka ovat edelleen tämän sesongin hittituotteita. Olen myös ottanut merkille, että pitsi on todella suosittua juhlapukeutumisessa. Samoin materiaalina denim alkaa tulla taas muotiin ilmojen kylmettyessä.

Asusteina olen huomannut, että  tytöillä on nyt paljon korkoa. Paksut,  massiiviset kiilakorot ovat siis erittäin vallitsevasti esillä. Lisäksi kengissä nähdään myös somisteita, kuten niittejä, punoksia ja koristevetoketjuja. Sama pätee myös korumuotiin. Jalokivijäljitelmät ovat aina suosittuja koristeita niin vaatteissa kuin kaulassakin. Hiuksissa näkee lettikampauksia, pantoja ja värillisiä raitoja.

Olen rakastunut tämän sesongin värimaailmaan. Pastellivärit ovat ihan mahtavia! Niitä näkee hiuksissa ja pukeutumisessa. Kuitenkin myös perustylsiä sinistä ja harmaata näkyy hillitysti. Olen taas niin innoissani, koska metallinsävyt ovat esillä vaatteissa.

-Katriina Kantonen

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *