Extreme

Roskis ahmii omaisuuteni

Roskistani vaivaa suuri ahtaus. Epäsäännöllisin väliajoin tyhjennettävän ämpärin kautta on kulkenut monta tärkeää tavaraa – aivan väärään suuntaan.
Olen heittänyt pois valtavasti hyvää tavaraa, josta olisi ollut myöhemmin hyötyä.
Kesän alussa heitin lempirasvani tyhjän tuubin pois. Kun ostin uutta, en muistanut yhtään, mitä merkkiä puteli oli ollut. Valitsin jotain samanväristä, ja pieleen meni. Vanha purkki olisi ollut todella kätevä muistinvirkistäjä. Nyt olen menettänyt unelmavoiteeni ehkä ainiaaksi.
Nuoruuden alkuhuumassa roskiin lensi monia mukamas-noloja tavaroita. Spice Girls -pinssi olisi nyt niin retro! Cd:t ovat onneksi säästyneet julmilta puuhiltani, ja Spaissarit ovat turvallisesti telineessä. Ikääntymisestä kärsivät myös ala-asteen matikanvihot, jotka revittiin silpuksi, kun siirryttiin seuraavalle asteelle. Nyt vihkoset olisivat piristävä lisä yo-kirjoituksiin luettaessa.
Roskiksen ja tavaran käyttöhetken keskelle pitäisi kehittää jokin välitila, jossa tavarat saisivat oleilla vuosia käyttämättöminä. Välitilasta Spice Girls -pinssikin olisi helppo ottaa uudestaan käyttöön. (Jotkut kutsuvat välitilaa varastoksi, mutta he ovat väärässä.)
Jos satuit dyykkaamaan roskiksesta lempparirasvani vaaleanvihreän putelin, ilmoittele.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *