Extreme

Pidetään yhteyttä

Päivän Extremessä Liisa Lundell hehkuttaa kirjeystäväsuhteen ihanuutta. Kirjeet ovat toki hauskoja ja kuva ois kiva, mutta ei silti pidä unohtaa muita mainioita yhteydenpitomenetelmiä. Tässä muutama:
• Kirjekyyhkyt – Nämä ovat kuulemma romanttisia. Toisaalta kyyhkyjä voi myös kutsua tuttavallisemmin nimellä pulu, ja se nyt ei ole kovin romanttista. Eikä muuten varmasti ole eläinjätöksiin vuorautunut rakkauskirjekään.
• Pulloposti – Pullopostissa on sitä jotain, mutta sillä ei ehkä kannata lähetellä työpaikkahakemuksia tai veroilmoituksia.
• Facebook – Kuuluu ehdottomasti viestintävälineiden aateliin. Valitettavasti naamakirjassa tulee helposti, hupsista vaan, jakaneeksi synkät salaisuutensa puolen maailman kanssa. Vinkki: Älä lisää työnantajia Facebook-kavereiksi.
• Telepatia – Helppo, nopea ja ilmainen. Ei vaadi hankalia varusteita. Yhteydessä saattaa valitettavasti olla joskus ongelmia.
• Sähkötys – aivan liian aliarvostettua piste miksei kukaan enää lähetä sähkeitä kysymysmerkki siis miten niin muka hankala kysymysmerkki huutomerkki huutomerkki
Siinä. Nyt kaikki joukolla pitämään yhteyttä! Se on perin hauskaa ja kätevää. (NOT)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *