Extreme

Lihansyöjän vapaaehtoinen kasviskuuri

Elin juuri viikon ainoastaan lihalla, josta kirjoitinkin Extremeen jutun. Testi oli epäterveellinen ja inhottava, enkä hetkeen halua sellaista uudestaan kokea. Tämä blogikirjoitus onkin ikäänkuin ”mitä sitten tapahtui” -osio juttuuni.
Viikon jälkeen aloin himoita kasviksia. En ole erityinen kasvisten ystävä, mutta viikon lihakuurit teki tehtävänsä. Raikas ja kevyt ruoka tuntui taivaalliselta viikon rasvaisen ja raskaan ruoan jälkeen. Ostin porkkanoita, kurkkua, tomaattia, hedelmiä ja söin ainoastaan kasviksia neljä päivää. Oloni oli terveellinen ja hyvinvoiva.
Testi siis näytti itselleni kasvissyönnin hyvät puolet. Pelkällä lihalla ei oikeastaan pysty elää, mutta ilman sitä ei suuria ongelmia synny. Olin viimevuoden lokakuun kasvissyöjä, sillä halusin testata millaista se on. En erityisesti nauttinut testistä, mutta oloni oli huomattavasti parempi kuin lihakuurin jäljiltä. Oli miten oli, oma ruokavalioni vaatii lihaa sekä kasviksia. Kun toisen jättää pois, en sa ravintoa totuttuun tapaan. Toki siihen voi tottua ja korvaavia ravintolisiä on olemassa, mutta en nää syytä, miksi itse kasvissyöjäksi silti alkaisin. Mutta pelkällä lihalla en enää koskaan elä

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *