Extreme

Kevättä kohti

Kevät. Se on maagista aikaa, jolloin aurinko alkaa paistamaan sekä linnut laulamaan. Harmaan asfalttiviidakon keskellä näkee ihmisten jopa olevan iloisia auringonsäteiden lämmittäessä kasvoja. Tästä tulee itsellekkin hyvä mieli. Se on mahtava tunne kun huomaa ensimmäiset hiirenkorvat talven raatelemissa puissa tai ensimmäisen sitruunaperhosen lentelevän pään ylitse. Nämä pienet merkit ovat lupaus paremmasta huomisesta. Kuitenkin vielä merkit kevään saapumisesta ovat vähäiset, mutta kuitenkin havaittavissa.

Tieto talven väistymisestä saa hormonit hyrräämään sekä hymyn huulille. Se on kuin uudelleensyntyminen. Voin havaita levottomuuden jopa kotona. Leikattu kollikissani mouruaa ja yrittää epätoivoisesti päästä ulos seikkailemaan ja etsimään itselleen kumppania. Sama pariutumisvietti osittain pätee myös ihmisiin. Kevään tultua ihmisille tulee tarve saada partneri. Mikä olisikaan mukavampaa kun viettää ikimuistoinen pitkä ja kuuma kesä jonkun toisen kanssa? Kesäromanssin haku voi siis alkaa avoimin mielin.

Siinä missä kevät herättää pilkkeen silmäkulmaan, herättää se myös odotuksen tunteita. Haetaan kesätöitä, luetaan pääsykokeisiin ja suunnitellaan tulevia festareita. Odotus on sitä kulta-aikaa, koska pian jo huomaa kaiken hurahtaneen ohi ja seuraavaan kesään on taas yksi vuosi aikaa. Aika juoksee nopeammin aina silloin kun sitä vähiten odottaa. Kannattaa siis nauttia odotuksen tuomasta jännittävästä tunteesta ja tarttua jokaiseen hetkeen!

-Katriina Kantonen

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *