Extreme

Hyvän maun mukaan naamiaisiin

Naamiaisiin voi pukeutua monella tapaa huonosti. Pahimpia ovat alisuoriutujat, jotka saapuvat juhlapaikalle arkivaatteissaan. Asu voi kuitenkin olla mauton, vaikka siihen olisi selvästi nähty vaivaa.
Iljettävää on pukeutua yliseksikkäästi, kun teema on hillitty. Värijuhliin saapunut punaiseen minihameeseen ja paljastavaan toppiin pukeutunut on yököttävän ylitseampuva. Naamiaiset poikkeavat tavallisesta juhlimisesta siinä, ettei tarkoitus ole näyttää parhaimmiltaan, vaan hullutella pukeutumisella. Sisäisen minänsä ulosantia kannattaa kuiten rajoittaa hyvän maun säätöjen puitteissa. Jos pukeutuu räkäklimpiksi, ei voi olla kaikki kotona. Vaikka sitten kuinka tuntisi asussa itsensä kotoisaksi.
Naamiaisasu sallii muuttumisen toiseen rooliin. Kokeilut, joissa nainen pukeutuu mieheksi ja toisinpäin ovat usein hauskoja. Mautonta on kuitenkin, jos mies kekkaloi bikineissä ja korkokengissä. Vai muistuttaako se naisen arkiasua? Liian paljastava on naamiaisissa naurettavaa. Ellei käskynä sitten ole ollut luoda juhlapaikasta ilotalo.
Ylipukeutuminen on mahdollista. Mutta jos seuraa pukukoodia, ei voi mennä väärään. Muitakin vaihtoehtoja asulle on kuin minihameinen hoitsu tai ällöttävä klimppikasa.