Extreme

Halutaan 5000 merkkiä

Neljä hauskaa haastateltavaa, mielenkiintoiset jutut ja tilaa yhden sivun verran. Huono yhtälö. Taas kerran kävi niin, että juttua olisi riittänyt kokonaiseen Extraan (no, ei aivan). Artikkeliin ei mahtunut edes yhtään hauskaa kainalojuttua tai faktaboksia.
Ulkomaiset peruskoulut olivat kiehtovia. Olisin halunnut mainita jutussa, että Catherine meni Jenkeissä kouluun aidolla ja oikealla keltaisella koulubussilla. Singaporessa syötiin lounas luokkahuoneissa. Kun Nina muutti takaisin tänne, hän käänsi saksasta suomeen jotain sanontoja, ja se huvitti hänen kavereitaan. Elhamilla oli Pakistanissa sellaiset vanhanaikaiset pulpetit, joissa oli pöytä ja penkki samassa. Olivat kuulemma epämukavia.
Extremen jutut ovat mukavan lyhyitä, jotta ne luettaisiin kokonaan. Aukeamalla pitää mahtua monta pientä juttua. Tiedetään.  Silti risoo. Merkkimäärän kanssa käy melkein aina näin. On aina yhtä riipaisevaa poistaa jutusta mielenkiintoisia yksityiskohtia, jotta merkkimäärä pysyisi maksimissa. Kuviakin olisi kiva olla paljon. Ei tässä voi voittaa.