Extreme

Extreme, elämäni valo

Syksy 2005. Pienenpieni, kellastunut  5cm x 5cm kokoinen ilmoitus Extremen sivuilla. Tartun tietokoneen näppäimistöön ja alan luonnostella hakutuotostani. Ilmoituksessa on pyydetty lähettämään varsinaisen työhakemuksen lisäksi jokin itsetuotettu, julkaisukelpoinen lehtijuttu.
Kokemukseni lehtijuttujen teosta oli tuolloin täysi nolla. Ainoa käsitykseni kolumnista liittyi vahvasti Sinkkuelämän Carrien tuotoksiin, 15 vuotias kun olin. Päädyin siis kolumniin, koska muista tekstilajeista minulla ei ollut tietoakaan. Ongelmia tuotti kuitenkin aihepiirin rajaaminen. Kolumnissa kun on tärkeää, että se on selkeä ja ytimekäs sekä tuo jonkin uuden näkökulman vanhaan ja tuttuunkin asiaan. Myös oman itsensä peliin laittaminen ja henkilökohtaisuus on hyväksi. Nooo, minun ”kolumnistani” ei tullut selkeää ja ytimekästä -se oli A4-sivun pituinen luritus tulevaisuuden haaveistani ja kyllä, olisin voinut jättää mainitsematta, että haluan jäänsiniset laatat keittiööni.
Jotain hyvää tuotoksessani on kuitenkin pakko olla ollut, sillä minut valittiin Extremen valiojoukkoon.Ja mikä tärkeintä, minulla on yhä kunnia työskennellä Extremen parissa.

1 kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *