Extreme

Älä odota liikaa

Vuotta 2018 on kulunut nyt muutama viikko ja sosiaalinen media on täyttynyt ihmisten odotuksista allkaneelle vuodelle. On huomattavasti hauskempi lukea ihmisten kaipositiivisista tavoitteista kuin viime vuoden lopussa kirotuista negatiivisista tapahtumista. Minulle vuosi 2017 oli kuitenkin kaikin puolin niin hyvä, etten tarvitse tältä vuodelta yhtään enempää. Olen terve ja tyytyväinen – eikö se riittäisi tavoitteeksi tällekin vuodelle?
Siinä missä yksi viettää tipatonta tammikuuta ja toinen on ryhtynyt kuntoilemaan hullun lailla, minä yritän taas vain elää päivä kerrallaan ja nauttia joka hetkestä. Suorittamaani varusmiespalvelusta on jäljellä enää tasan 60 päivää, joten mietin sen jälkeisiä suunnitelmiani sitten lähempänä kotiutumista. Odotan innolla kevättä, mutta näin alkuvuotena minulla ei ole tarvetta muuttaa asioita. Ideoin mahdolliset hiustyylin ja vaatekaapin uudistukset sitten lähempänä lehtien ilmestymistä puihin.
Siskoni on aina sanonut, että vuosi menee huonosti, jos vuodenvaihe sujuu onnistununeesti – ja päinvastoin. Olimme siksi hymyssä suin 31. joulukuuta, kun kaksi tilaamaamme taksia tekivät kumpikin meille oharit. Emme ehtineet katsomaan ilotulitusta haluamaamme paikkaan, mutta kohautimme olkapäitämme ja toivoimme hänen päättömän muistisääntönsä pitävän paikkansa tänäkin vuonna. Ainakin tähän asti kaikki on sujunut hyvin!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *