Asennetta & asusteita

Tyylisääntöjä uusin silmin

Olen itse klassinen pukeutuja, mutta tykkään yhdistää kokonaisuuteen aina jotakin pientä, perinteisiä tyylisääntöjä rikkovaa. Kokonaisuudesta tulee silloin hiukan hauskempi ja persoonallisempi. Kokosin teille tähän muutamia hauskoja vinkkejä siihen, millä perinteisiä tyylisääntöjä voi hallitusti hiukan rikkoa ja lisätä pukeutumiseen pilkettä.

Valkoiset kumitossut raikastavat asun ja rentouttavat kokonaisuutta.
  1. Housut ja hame ne yhteen sopii

Nyt voi hyvin yhdistää kapeat housut ja erilaiset tunikamekot tai minihameet yhteen. Itse olen kokenut tämän mahtavaksi yhdistelmäksi, koska todella monella merkillä ovat hameet tällä hetkellä hieman liian lyhyitä aikuisen naisen tyylikkääseen pukeutumiseen. Mekko-housut yhdistelmä on katu-uskottava ja riittävän peittävä.

  1. Epätavallisia väriyhdistelmiä

Kokeile tavallisesta poikkeavia väripareja asukokonaisuuksissasi. Testaa vaikka väripareina roosa-keltainen, pinkki-oranssi, turkoosi-vihreä, punainen-turkoosi, keltainen-violetti tai ruskea-vaaleansininen yhdistelmiä.

  1. Laukku ja kengät voivat olla eriparia

Enää ei tarvitse murehtia kenkien ja käsilaukkujen yhteensopivuutta. Voit yhdistää vaikka punaisen laukun ruskeisiin kenkiin. Itse noudatan kyllä perinteistä ohjetta, jos asussa on jo muuten rikottu jotakin klassista tyyli ohjetta.

  1. Lenkkarit aamusta iltaan

Tennarit ja lenkkarit ovat nyt salonkikelpoiset ja niillä voi hyvin hypähdellä myös työpaikalle. Oleellista on, mihin ne yhdistät. Muu asu skarppina ja jalkaan tennarit, silloin kokonaisuus toimii. Hieman vajaa mittaisten housujen parivaljakkona, nilkat näkyen, kokonaisuus on myös siro.

  1. Paljettien kimmellystä

Paljetit ja erilaiset bling bling koristelut saavat nyt kulkea arjessa mukana. Ne nostavat kummasti vaikka kulahtaneiden farkkujen profiilia. Juhlan ja arjen raja on hämärtynyt.

  1. Koruja voi olla monenlaisia

Enää ei tarvitse yhdistää hopeaa hopean kanssa ja kultaa kullan. Nyt on sallittua yhdistellä eri korumetalleja ja helmiä keskenään. Tämä toimii parhaiten yksinkertaisen asun hauskuuttajana.

  1. Verkkarihengessä töihin

Mukavat, verkkareita muistuttavat löysät housut voi nyt yhdistää ryhdikkääseen jakkuun ja korkokenkiin. Ihana istua, kun mistään ei kiristä!

  1. Sukat ja sandaalit

Tämä kammoksuttu yhdistelmä on noussut todelliseksi hitiksi ja erilaisia kauniita sukkavaihtoehtoja löytyy nyt todella paljon. Kauneimmillaan toimivat muuhun asuun sopivat, ohuet pitsiset tai verkkomateriaalista valmistetut sukat, yhdistettynä siroihin sandaaleihin.

  1. Farkku viihtyy farkkujen kanssa.

On sanottu, ettei koko asun olisi hyvä olla samaa materiaalia tai väriä. Sen voi unohtaa, nyt on itseasiassa hyvinkin trendikästä pukeutua farkkuun päästä varpaisiin.

 

Hauskoja pukeutumishetkiä ja muistetaan kokeiluissamme, että vähemmän on silti enemmän, eli vain yksi tyylin rikkoja/asukokonaisuus, niin homma toimii!

1 kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *