Asennetta & asusteita

Lasien päälle laitettava clippi tulee taas ja nyt se on trendikästä!

Tulevia aurinkolasitrendejä

Viime viikolla päivitin Pariisin terveisiä. Matkassani iso osuus oli myös silmä- ja aurinkolaseilla. Optisella alalla järjestetään useampia messuja vuoden aikana, mutta niistä tärkeimpiä ovat Keski-Euroopassa keväisin pidettävät Milanon ja Munchenin messut ja näin syksyllä pidettävät Pariisin messut. Pariisissa pääpaino on seuraavan kevään aurinkolaseilla ja tässä näytteitä tulevasta 2016 aurinkolasimuodista.

Nämä ihanuudet on valmistettu ohuesta muovi materiaalista ja niissä tulee esiin kolme huippu trendikästä juttua: 1. vaalea matta väri 2. rosat peililinssit 3. pyöreä muoto
Nämä ihanuudet on valmistettu ohuesta muovi materiaalista ja niissä tulee esiin kolme huippu trendikästä juttua:
1. vaalea matta väri
2. rosat peililinssit
3. pyöreä muoto
Täysin suora linssien etupinta on ensi keväänä se trenditietoisimman valinta. Me optikot puhumme nolla etupinnasta, sillä linssi ei kaareudu lainkaan. Suora pinta tekee heijastavan vaikutelman, jolloin linssi tuntuu olevan peilipintainen vaikka siinä ei varsinaista peilipintaa olisikaan.
Täysin suora linssien etupinta on ensi keväänä se trenditietoisimman valinta. Me optikot puhumme nolla etupinnasta, sillä linssi ei kaareudu lainkaan. Suora pinta tekee heijastavan vaikutelman, jolloin linssi tuntuu olevan peilipintainen, vaikka siinä ei varsinaista peilipintaa olisikaan.
Tässä klassisessa aurinkolasissa on otsalle nostettu metallinen tuki kehyksen yläreunassa. Syntyy ikäänkuin tupla nenänsilta ja se on se juttu juuri nyt (ja taas..)!
Tässä klassisessa aurinkolasissa on otsalle nostettu metallinen tuki kehyksen yläreunassa. Syntyy ikäänkuin tupla nenänsilta ja se on se juttu juuri nyt!
Massiivinen etuosa on yhdistetty ohuisiin aisoihin, syntyy kontrasti kulmikkaan etuosan ja pyöreän, siron aisan yhdistelmästä. Kulma näyttää hieman siltä, kuin eivät kuuluisi toisiinsa, mutta kyllä ne kuuluvat ja tätä kikkaa näki useilla valmistajilla.
Massiivinen etuosa on yhdistetty ohuisiin aisoihin, syntyy kontrasti kulmikkaan etuosan ja pyöreän, siron aisan yhdistelmästä. Kulma näyttää hieman siltä, kuin osat eivät kuuluisi toisiinsa, mutta kyllä ne kuuluvat ja tätä kikkaa käytti moni valmistaja.
Tämä on suosikkini. Klassista, menneen ajan henkeä, hyvä painopiste vaikka on pyöreä lasi ja vaalea väri kohottaa ja raikastaa. Käyttäisin!
Tämä on suosikkini. Klassista, menneen ajan henkeä! Hyvä painopiste, vaikka malli on pyöreä ja vaalea väri toimii kohottajana ja raikastajana. Käyttäisin!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *