Asennetta & asusteita

Syksyn muodissa on monenlaista laidasta laitaan. Jokainen voi valita itselleen sopivimmat trendit. Hippihenkisyys, brodeeraukset ja etnisyys on yksi esillä oleva tyylisuuntaus. Kuvat T.Alanen-Brandt

Syystrendejä

Kaikki aikakausilehdet pursuavat nyt syystrendien hehkutusta, vaikka ulkona voi vielä liihotella kesähepenissä. Kurkataanpa mekin jo hiukan viileän ajan muotiin:
Keväällä hehkuttamani herrainkengät ja keinoturkikset ovat nyt kuuminta syksyä. Kaikki pehmeä ja pörröinen materiaali on trendikästä.

Helppo tapa saada itselle trendikästä keinoturkista, on suunnata kangaskauppaan ja tehdä viimevuotiseen talvitakkiin kaulukset ja hihansuut. Itse aion ommella kuvan turkiksesta liivin lämmittämään syyspäivinä.
Helppo tapa saada itselle trendikästä keinoturkista, on suunnata kangaskauppaan ja tehdä viime vuotiseen talvitakkiin kaulukset ja hihansuut. Itse aion ommella kuvan turkiksesta liivin lämmittämään syyspäivinä.

Musta rock henkisyys rulettaa ja jokainen voi kaivaa gootti-minänsä esiin.

Pitsi, nahka, niitit, vetoketjut, korujen kimallus ja musta väri tekevät rokahtavan lookin.
Pitsi, nahka, niitit, vetoketjut, korujen kimallus ja musta väri tekevät rokahtavan lookin.

70-luku, kirjailut ja hippihenkisyys yhdistettynä avoimena hulmuavaan ja luonnolliseen tukkaan on ihanan helppo toteuttaa. Jos taas haluat hempeillä, on karkkivärit ja pastellit kuin suoraan ranskanpastilli rasiasta ja väreinä hyvinkin ajan mukaisia. Nyt saa luvan tyttöillä, iästä riippumatta.
Aikuiselle naiselle terveiset ovat mitä helpottavimmat, klassisuus ja ns.aikuisen naisen tyylikäs look ovat uskottavat ja hyvin muodikaat. Elegantti on nyt hot.

Leveät lahkeet ja housuhameet hulmuavat trendien huipulla ja väreillä voi tuoda säpinää asuun. Nyt käytetään petrolia, viininpunaista, tiilenoranssia, sinapinkeltaista ja klassista punaista.

Oranssi ja viininpunainen ovat kiinnostava parivaljakko.
Oranssi ja viininpunainen ovat kiinnostava parivaljakko.

Nörtti look on nyt kaikkea muuta kuin nörttiä: lainaa mummolta mekko ja aseta nenälle trendikkäät ja sofistikoitunutta fiilistä antavat kehykset. Silmälasien käyttö on nyt erityisen muodikasta!
Ja sokerina pohjalla: kokovalkoinen on aina upea ja huomiota herättävä!

Valkoista housuista ulkotakkiin ja huiviin, upean näköistä, mutta muista varoa kuralätäköitä!
Valkoista housuista ulkotakkiin ja huiviin, upean näköistä, mutta muista varoa kuralätäköitä!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *