Asennetta & asusteita

Syksyn trendit – nyt on varaa valita!

Syksyn trendit pursuavat vaihtoehtoja. Oma suosikkini on otsikko kuvassakin hehkuva punainen väri, johon voi sonnustautua päästä varpaisiin tai valita värin mukaisia asusteita. Kaikki punaiset ovat nyt pinnalla pinkistä burgundin punaiseen ja hehkuvaan oranssiin. Voit myös koota kiinnostavan yhdistelmän näiden eri sävyistä.

Jos punainen ei miellytä omaa silmääsi, trendikästä on myös metsän vihreä, sinapin keltainen ja yleensäkin mausteiset syksyn värit. Jos maailmasi taas kaipaa seesteisempiä sävyjä, olet trendien huipulla, pukeutumalla kokonaan valkoiseen, beigeen tai vanhan rosan sävyihin.

Tumman sininen sametti on ylellinen ja jos yhdistät sen kultaan, on kokonaisuus jopa lähes aatelinen. Glamour on talven ykkös look ja sen saat syntymään kullan, hopean ja pronssin sävyillä. Metallivärit ovat myös talven juhliin erityisen ajankohtaisia.

Kimallus kaipaa rinnalleen maadoittajan ja trendikkäin valitsee siihen farkkua. Kultakamppeet hetkeksi kaappiin ja päälle käytännöllistä denimiä. Ja sitä saa olla paljon! Farkkupaita, farkkuhousut, farkkutakki, farkkulakki ja jopa farkkumateriaalista valmistetut kengät ovat sallittuja. (Farkuista puhuttaessa on pakko mainita, älä valitse hiekkapuhallettuja, niiden valmistustapa on kyseenalainen.)

Farkkuun ja sinisen sävyihin voi pukeutua päästä varpaisiin. Denim lookissa on aistittavissa 70-luvun henkeä (kuvan kokonaisuudet ovat muotitalo Diorin).

Käsityöt, kirjailut ja yllättävät patchwork yhdistelmät tuovat pilkettä pukeutumiseen. Nyt saa käyttää luovuutta ja tuunata tarmolla omia vaatteita. Ota vaikutteita mummin tilkkutäkistä ja slaavilaisista käsitöistä. Sujauta jalkaan bootsit tai yli polven ulottuvat sukkamaiset saapikkaat ja takiksi vaikka teddykarvainen turkki. Pörröiset asusteet ja erilaiset hapsuiset yksityiskohdat tuovat hauskuutta talven asuihin.

Yllättäviä yhdistelmiä saa nyt olla samassa vaatekappaleessa. Pörröiset yksityiskohdat koristavat talven takkeja kaikissa sateenkaaren väreissä (kuvat muotitalo Pradan mallistosta).

Business tyyliin voit valita maskuliinista otetta, sillä kulmikkuus ja geometrisyys ovat nyt hyvinkin trendikkäitä. Klassiset ruutukuosit englantilaisen herrasmiehen tapaan muodostavat usean naisten brändin kuosi pohjan. Valitse siis leninkejä miesten pukukankaista tai rohkeammin, pukeudu itse miesten pukuun. Olkalinja saakin olla hieman suuri ja kulmikas. Jos puku on liikaa, pue sen tilalle ylisuuri, pelkistetty kauluspaita.

Maskuliinisuutta naisellisesti. Ruudut ovat palanneet asialliseen pukeutumiseen. 80-lukua henkivät blazerit ovat taas ajankohtaisia (kuvan asut ovat muotitalo Ralph Laurentin).

Maskuliinisuuden vastakohtana saa leijailla myös sifonkisissa unelmissa ja kukkakuoseissa. Yhdistä ne rouheisiin bootseihin ja pörröisiin neuleisiin.

Ja aina voi mennä omalla tyylillä, poimien kauden trendeistä pieniä pilkahduksia omaan pukeutumiseen.

Säteileviä syyspäiviä!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *