Asennetta & asusteita

Kevättä kengissäkin! Näissä hauskoissa herrainkengissä on tyyliä ja pilkettä.

Raikasta mustat vaatteet kevääseen pienin niksein!

Kaikkien vaatekaapista löytyy mustaa ja sitä löytyy myös runsaasti vaatekauppojen tarjonnasta. Musta on klassinen ja tyylikäs väri ja sopii moneen tilanteeseen. Valoisaan aikaan musta väri on kuitenkin usein raskas. Keveyttä kokonaisuuteen saa vaihtamalla materiaalit trendikkään läpikuultaviksi ja yhdistämällä niihin raikkaita kevään värejä ja sävyjä, joista itse pitää. Valkoinen on myös loistava väri tummien asukokonaisuuksien raikastamiseen. Asusteilla saa nuorekkuutta ja hauskaa vaihtelua tummiin sävyihin.

 

Kevyt tunika, limen vihreällä efektillä tuo monikäyttöisen asun kevääseen. Nahkajäljitelmä housuilla, kengillä ja asusteilla tuotiin hieman rokahtavaa twistiä kokonaisuuteen. Lasit ovat kohottavat ja henkivät hauskasti 50-lukua.
Kevyt tunika limen vihreällä efektillä tuo monikäyttöisen asun kevääseen. Sen kuvion sijainti ja yläosan vaaleus myös nostaa edustavasti kokonaisuuden painopistettä.
Nahkajäljitelmä housuilla, rokahtavilla kengillä ja asusteilla tuotiin hieman twistiä kokonaisuuteen.
Värittömät sukat ja näkyvät nilkat keventävät kokonaisuutta ja luovat sirouden vaikutelmaa. Ohut neuletakki on elegantti suoja olkapäille ja lämmittää tarvittaessa.
Kissamaiset lasit ovat kohottavat ja henkivät hauskasti 50-lukua. Niitä keventää myös trendikäs materiaalin kirjavuus.
Nude nahkatakki on loistava takki kevääseen ja viileisiin kesäiltoihin. Huivin kukkiva kuosi, keveä materiaali ja keväiset sävyt ovat ajattomia ja monikäyttöisiä.
Nuden sävyinen, ylellisen pehmeä nahkatakki on loistava valinta kevääseen ja viileisiin kesäiltoihin. Huivin kukkiva kuosi, keveä materiaali ja pehmeät sävyt ovat ajattomia ja monikäyttöisiä.
Nilkkurien kiilakorko on kevyttä materiaalia, joten niillä on mukava sipsutella keväisillä kaduilla. Kengän ja housujen yhteen sulautuva linja tekee jalkoja pidentävän siluetin. Kesää kohti mentäessä, vaihda nilkkurit vaikka otsikkokuvan hauskoihin herrainkenkiin ja ota laukuksi kevyt korikassi.
Aurinkolasti on ehdoton valoisan ajan asuste. Kultapeili heijastelee vaatteiden limeä sävyä ja tuo kokonaisuuteen koristeellisten korvakorujen kanssa ylellisyyttä.

Ensi viikolla mennään pastellisemmissa väreissä yhä pidemmälle kevääseen!

(Jutun kaikki vaatteet ja asusteet la Storia, silmälasit ja aurinkolasit Optinäkö. Kuvat T.Alanen-Brandt)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *