Asennetta & asusteita

Kolmivärisen ja sähäkän kokonaisuuden voi vaikka rakentaa näistä elementeistä. Keltainen paita, mustat housut, kengät ja laukku. Näyttävissä silmälaseissa beige, keltainen ja musta rinnakkain. Tämä setti ei muita asusteita juuri kaipaa..pilkettä silmään! Kuvat T. Alanen-Brandt

Pieni, mutta hyödyllinen vinkki!

Tämän viikon postaukset ovat joutuneet siirtymään sairastuvan ja työmatkan edeltä. Näin loppuviikosta jaan teille kuitenkin pienen, mutta toimivan viikon vinkin, liittyen vielä väreihin. Puhun, tuuletan ja opetan värien käyttöä, mutta yksi toimiva asia on tyylikkään ja erityisesti virallisemman pukeutumisen onnistumiseen. Se on kolmivärisyys. Kun suunnittelet asukokonaisuutta ja olet mahdollisesti epävarma värien käytöstä, seuraa tätä ohjetta, onnistut varmasti.

Tässä kokonaisuudessa kolmivärisyys toteutuu punaisella jakulla, tumman sinisillä housuilla ja huivilla ja valkoisella paidalla. Lasit hehkuvat samassa väri maailmassa. Klassista, nuorekasta ja raikasta, jopa merihenkistä.
Tässä kokonaisuudessa kolmivärisyys toteutuu punaisella jakulla, tummansinisillä housuilla ja huivilla sekä valkoisella paidalla. Lasit hehkuvat samassa värimaailmassa. Klassista, nuorekasta ja raikasta, jopa merihenkistä.

Kolmivärisyys näyttää tyylikkäältä. Se ei ole tylsä, kuten joskus kaksivärisyys, eikä se ole liian riemunkirjava. Se ei ole myöskään liian suunnitellun näköinen, kuten yksivärisyys toisinaan.
Kolmivärisyys voi olla vaikka punaiset housut, vaalea pusero ja musta jakku tai neule (tai kuten oheisissa kuvissa). Valkoinen väri raikastaa ja toimii erinomaisesti yhtenä osana pukeutumista, erityisesti valoisaan aikaan.
Kolmiväriseen kokonaisuuteen kuuluvat myös asusteet, joten huolehdi että laukku, kengät ja korut sopivat settiin.

Tässä kokonisuuteen on otettu kolmanneksi väriksi asusteet. Jakku, huivi ja farkut tummansiniset, paita valkoinen ja jalkaan valkoiset kumitossut. Kolmantena värinä kulta, jota on lasissa, napeissa ja koruissa. Yleellisyyttä arkeen!
Tässä kokonaisuuteen on otettu kolmanneksi väriksi asusteiden värit. Jakku, huivi ja farkut tummansiniset, paita valkoinen ja jalkaan valkoiset kumitossut. Kolmantena värinä kulta, jota on laseissa, napeissa ja koruissa. Ylellisyyttä arkeen!

Ensi viikolla jatketaan asiaa asusteista, kolmivärisyys mielessämme.. Tiedossa asiaa laukuista ja kengistä. Aurinkoista viikonloppua!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *