Asennetta & asusteita

Kevätmuoti tuo mukanaan läpikuultavuutta, pastellisia sävyjä ja naisellisia yksityiskohtia.

Pastelliset sävyt saapuvat keväisin!

Nyt saa näyttää tyttömäiseltä! Kaikki röyhelöt, pitsit, sifongit, pliseeraukset ja hempeilyt ovat muodissa. Trendikästä ja feminiinistä on paljastaa olkapäät ja nilkat. Ne luovat myös sirouden vaikutelmaa. Päivitä silmälasitkin kevyemmiksi, jotta sopivat kokonaisuuteen. Tyylin näkökulmasta mustat muovikehykset ovat liian raskaat useimpiin kesävaate kokonaisuuksiin. (Kesällä suomalaiset käyttävät myös paljon piilolaseja. Muista tarkastuttaa silmien kunto ja ota kostutustipat tarvittaessa käyttöön.)

Tänään mennään vielä kuvien kautta kevätmuotiin. Nauttikaa!

Jos vaaleansininen, rosa ja valkoinen tuntuvat liian vaahtokarkkimaisilta, voi kokonaisuuteen tuoda särmää ja seksikkyyttä korkeilla, vähän sähäkämmillä sandaaleilla. Kesäaikaan voi kassit, korut ja aurinkolasit kimallella kilpaa auringon kanssa, kunhan muu asu on yksivärinen ja selkeä.
Jos vaaleansininen, rosa ja valkoinen tuntuvat liian vaahtokarkkimaisilta, voi kokonaisuuteen tuoda särmää ja seksikkyyttä korkeilla, vähän sähäkämmillä sandaaleilla. Kesäaikaan voi kassit, korut ja aurinkolasit kimallella kilpaa auringon kanssa. Tyylikkyys säilyy, kunhan muu asu on yksivärinen ja selkeä. Vaaleat silmälasikehykset ovat ihanan kuulaat!
Löysä, vaalea, selästä upeasti bliseerattu valkoinen paita on kesällä ilmava, kevyt, ajaton ja trendikäs. Materiaaleiksi kannattaa lämpimään aikaan valita hengittävyyden vuoksi, aitoja kuituja, pellavaa, silkkiä ja keinokuiduista viskoosia.
Löysä, vaalea, selästä upeasti pliseerattu valkoinen paita on kesällä ilmava, kevyt, ajaton ja trendikäs. Materiaaleiksi kannattaa lämpimään aikaan valita hengittävyyden vuoksi aitoja kuituja, pellavaa, silkkiä ja keinokuiduista viskoosia. Aurinkolaseihin sopii upeasti muihin asusteisiin sopivat hopeapeiliset linssit (vinkki: niitä saa myös voimakkuuksin tehtäviin aurinkolaseihin).
Vielä on vähän aikaa viileää, mutta musta villakangastakki on jo kohta liian raskas. Kaapissa olisi hyvä olla ajaton vaalea kevät takki, joka on helppo yhdistää erilaisiin kokonaisuuksiin. Kuvan hiukan sporttiset ballerinat on myös hyvin monikäyttöiset!
Vielä on hetken aikaa viileää, mutta musta villakangastakki on jo vähän liian raskas. Kaapissa olisi hyvä olla ajaton vaalea kevät takki, joka on helppo yhdistää erilaisiin kokonaisuuksiin. Muista kiinnittää takkia ostaessa huomiota hihan pituuksiin. Ne eivät saa olla liian pitkät, sillä silloin painopiste laskee ja vaikutelmasta tulee raskas. Lyhennä hihat tarvittaessa ompelijalla tai käännä ne sopivan mittaisiksi. Hieman sporttiset ballerinat ovat monikäyttöiset ja tuovat raikkautta asuun!
Erilaiset farkku materiaalit ja farkku asut ovat jälleen ajankohtaisia ja mukavan rentoja ilmeeltään. Kukkamekossa on ihana kipsutella vaikka torikahville tai jäätelölle jokirantaan!
Erilaiset farkku materiaalit ja farkkuasut ovat jälleen ajankohtaisia ja mukavan rentoja ilmeeltään. Kukkamekossa on ihana kipsutella vaikka torikahville tai jäätelölle jokirantaan. Kapea uuma, vyöllä korostettuna, luo 50-lukulaista tunnelmaa.

Rentouttavaa pääsiäistä, ensi viikolla mennään syvällisemmissä tunnelmissa!

(Jutun vaatteet ja asusteet la Storiasta, lasit ja aurinkolasit Optinäöstä, kuvat T.Alanen-Brandt)