Asennetta & asusteita

Muotia mamailun tunnelmissa

Tervehdys hiljaiselon keskeltä. Kevääni ja kesäni on kulunut uuden elämän kasvattamisessa ja kohta on jo aika erilaisen elämänvaiheen. Jään äitiyslomalle niin onnellisena ja kiitollisena, sillä tämä masulainen on kauan toivottu. Mama-aivoni ovat eri taajuudella juuri nyt ja siksi palaankin kuvioihin vasta ensi keväänä. Toivotan kaikille upeaa ja kaunista syksyä ja säteilevää olotilaa. Tyyli syntyy suuresti siitä, miten kannamme itsemme ja millaisella mielellä, vasta sen jälkeen tulevat vaatteet ja asusteet.

Tässä mama-muotia kuvien muodossa jäähyväisiksi. Naurakaa ja nauttikaa!

Maximekko yhdistettynä erilaisiin asusteisiin on kesän ja alku syksyn helpoin asukokonaisuus, sopii kaiken kokoisille, mamailulla tai ilman. Valitse asusteiksi lempivärejäsi tai vaikka hopean tai kullan värisiä yksityiskohtia.
Elegantti kokonaisuus syntyy huivi-mekolla, joka on ihanan vilpoinen ja ilmava. Myös tunika syntyy kätevästi vain valitsemalla kaksi hieman pienmpää huivia. Tämäkin sopii kaiken kokoisille. Ohjeet löydät täältä: https://blogit.ts.fi/asennetta-asusteita/huivista-hameeksi/
Rusettiin solmittu vyö vauvamasun yläpuolella tai normaali kokoisena ollessa, vyötäröllä, tuo hauskaa ja tyttömäistä twistiä vaatetukseen ja samalla saat helposti lisättyä väriä kokonaisuuteen. Kolmivärisyys on tyylikästä, kurkkaa aiheesta lisää täältä:https://blogit.ts.fi/asennetta-asusteita/pieni-mutta-hyodyllinen-vinkki/
Syksyn tullen kapea alaosa ja laskeutuva yläosa ovat kaunis ja naisellinen yhdistelmä. Siniset farkut ja valkoinen yläosa ovat klassinen parivaljakko oli sitten raskaana tai ei. Valkoiset kumitossut raikastavat myös kokonaisuuden rennolla otteella.

(Kuvat T.Alanen-Brandt ja tauon aikana voi inspiraatioita ja idoita kurkkia Instagram-tililtäni primadeatuulia. Keväällä taas nähdään!)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *