Asennetta & asusteita

Milanon muotiviikkojen antia

Muotiviikoilla saa helposti estetiikasta ähkyn. Kaikkialta tulvii kauniita, kummallisia, kokeilevia, uudenlaisia, klassisia, minimalistisia, romanttisia, värikkäitä ja näiden kaikkien yhdistelmistä muodostuvia asukokonaisuuksia. Kamerat välähtelevät ja korot kopisevat (suurin osa tosin pakkaa korkokengät kassiin ja kiirehtii paikasta toiseen trendikkäissä lenkkareissa).

Poimin Milanon viikolta teille vinkkejä muodin virrasta. Paljon on tarjontaa ja vaihtoehtoja, kukin voi poimia sieltä eniten omaa silmää miellyttäviä juttuja ja omaan tyyliin sopivia yksityiskohtia.

Mallin työssä olosuhteet vaihtelevat, tätäkin kevään käsilaukku kuvausta tehtiin -1 asteen pakkasessa.

Kevät tuo mukanaan pastellisia sävyjä, vaaleanpunaista, laventelia, herkkää sinistä ja uutena nyt mintunvihreää. Valitse läpikuultavia kankaita ja sifonkia. Röyhelöt kulkevat edelleen mukana, mutta niiden rinnalle on tullut erilaiset hapsut, bliseeraukset, pörröt ja glitterisen loisteliaat yksityiskohdat.  Trendikkäin valitsee vaatteen tai asusteen, jossa pörrää jokin ötökkä tai hyönteinen. Se voi olla kellotaulu ampiaisen kuvalla, käsilaukku kärpäsen kera tai korvakorut korennon siivin. Mitä överimpi koristelu, sen hehkuvampi hyönteinen.

Tyllihameen helmalle istahtaneita sudenkorentoja. Ötökät olivat ehkä vahvimmin erottuva trendi kengistä korvakoruhin.

Jos vielä paleltaa, pukeudu turkikseen. Sitä voi olla edelleen missä vain, käsineissä, kauluksissa, korvakoruissa, käsilaukuissa, hatuissa tai trendikkäimmillään ja kontrastisimmillaan korkeakorkoisissa sandaaleissa.

Kirjaile ja kuvioi, folkloristiset käsityöt, ristipistot ja herkät kukkakuosit toimivat muodikkaimmillaan ohuissa harsomaisissa kankaissa. Pue alle pitsiset kauniit alusvaatteet topilla ja kokonaisuus on katseenkestävä myös Turun kaduille.

 

Läpikuultavaa ja kevyttä, se on tämän kevään tuulahdus.

Keltainen väri ponnahtaa myös usein kevään korvalla kauppojen hyllyille ja nyt sen voi hyvin pukea army-vihreän pariksi. Tehosta kukkakuosilla ja aamutossumaisilla kengillä. Jos sade yllättää, pue päälle täysin läpinäkyvä ja jämäkkämateriaalinen sadetakki, josta asukokonaisuutesi näkyy läpi.

Keltaista päästä varpaisiin tai asusteilla tehostaen. Keltaisella käsilaukulla saat helposti väriä elämään.

Kevään farkut ovat sääristä ja polvista ehjät, mutta caprikorkeuteen yltävät. Leveydeksi voit valita joko leveämpää culottes mallia tai kapeampaa suoralahkeista, jonka lahkeen reuna saa olla viimeistelemättömän hapsuinen. Valkoiset, väljät ja laadukkaat farkut ovat klassiset ja raikastavat asun kuin asun.

Jos vaatteissa on väljyyttä, huolehdi, että ranteet ja nilkat näkyvät, siten säilytät sirouden ja naisellisuuden.

Säteilevää viikkoa!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *