Asennetta & asusteita

Miesten silmälasitrendejä

Naiset ovat niin usein päärooleissa, kun puhutaan muodista ja trendeistä, että nyt on ollut välillä miesten vuoro. Silmälasimuodissa on hienoa, että miehille on tänä syksynä tarjolla paljon muutakin, kuin sitä ainaista kantikasta linjaa ja vielä mustassa värissä. Kulmikas on toki perinteisesti maskuliinisten kehysten muotona tunnettu ja aina ajankohtainen, mutta on mukavaa, kun sen rinnalle on noussut muitakin malleja. Nyt löytyy monenlaista pyöreää ja sävyissäkin on valinnanvaraa. Kulmikkaista löytyy erilaisia versioita ja pilotti on jälleen pinnalla. Kuvat puhukoot puolestaan!

 

Syksyn trendivärejä ovat erilaiset vihreän ja punaisen sävyt ja niitä löytyy myös simälaseista. Ne pukevat kuvan ruskeasilmäistä mallia, mutta toimivat erinomaisesti sini- ja vihreä silmäisillä, koska korostavat silloin silmän omaa väriä. Keskimmäinen musta kehys on trendikkäästi mattapintainen ja sen metalliset yksityiskohdat tuovat kehykseen keveyttä. Myös kehyksen muoto on hieman kulmistaan pyöristetty kantikas, joka on hyvä valinta, jos ihan pyöreä malli ei houkuttele. Kehyksistä löytyy nyt myös kiinnostavia pintoja, kuten vihreän kehyksen vohvelimainen pintarakenne.
Mieskin voi valita kehyksiinsä punaista. Mattamainen ja syvän viininpunainen on tyylikäs valinta. Sinisiä sävyjä löytyy läpikuultavista, vesivärimäisistä vaihtoehdoista, vahvoihin tummansinisiin. Jos voimakkaat muovikehykset eivät tunnu omilta, voi nyt valita 80-lukua henkivät ohuet metallisangat, joiden linssiaukkoa kiertää muovinen, kilpikonnakuosinen rengas. Myös kirjavuus on trendikästä ja maanläheisiä sävyjä valitsemalla, kokonaisuus pysyy silti rauhallisena ja klassisena.
Värien ja vahvojen kontrastien rinnalla, hillittyä erilaisuutta tuovat kristalliset ja läpikuultavat kehykset. Opaalisen jäinen vaalea pukee charmantisti harmaantuneita hiuksia ja toimii myös vaalealla miehellä huomaamattomana, mutta ei tylsänä, vaihtoehtona. Jos kokonaan vaalea kehys ei houkuttele, valitse malli, jonka aisat tuovat väriä ja ryhtiä kokonaisuuteen. Metallikehyksen yläreuna on vahvistettu 50-luvun henkeen, senkin sävy on mattapintainen ja pinnan muotoilu kolmiulotteinen. Kulmakappaleen niitit tuovat kehykseen viimeistellyn ja laadukkaan vaikutelman.

Vaihtoehtoja siis löytyy miehillekin, rohkeasti kokeilemaan. Lasit ovat monipuolisia asusteita ja sen lisäksi ne ovat tarpeellisia!

(Kehykset Optinäkö, kuvat T.Alanen-Brandt)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *