Asennetta & asusteita

Värikkäät napit, persoonalliset kuosit, yksilölliset tikkaukset ja muut pienet yksityiskohdat tekevät vaatteesta yksilöllisen.

Mieskin voi pukeutua persoonallisesti

Viime viikolla puhuttiin miesten pukeutumisesta ja sukelletaan tänään kuvien kautta syvemmälle aiheeseen. Rohkea mies voi tuoda asuissaan esiin vekkuleita yksityiskohtia ja huomiota herättäviä katseen vangitsijoita. Pukeutumissääntöjä voi hallitusti rikkoa ja ajattelua laajentaa. (Tosin on hyvä huomioida, että linnanjuhlien ja hautajaisten etikettiä on syytä tyylikkyyden ja arvostuksen nimissä kunnioittaa.)

Jos tuntuu hyvältä, käytä värejä! Pue punainen vyö tai siniset kengät. Sujauta kaulaan vaikka puinen rusetti ja jalkaan ruudulliset housut. Maltillisempi voi erottua massasta ja aloittaa väri-ilottelun hauskoilla sukilla ja yksilöllisellä taskunenäliinalla. Leikkimielinen voi paukutella vaikka oransseja henkseleitä! Oheiset kuvat puhuvatkoon yksilöllisemmän pukeutumisen puolesta:

 

Tämä mies voisi kiiruhtaa Milanon ruuhkassa, mutta yhtähyvin hän voi viilettää pitkin Turun katuja.
Tämä mies voisi kiiruhtaa Milanon ruuhkassa, mutta yhtä hyvin hän voi viilettää pitkin Turun katuja. Jos kaipaat lisää vinkkejä pukeutumiseen, on Jani Niipolan tai Ville Raivion aiheeseen liittyvät kirjat osuvia.
Jos ruudulliset kengät eivät olleet sinun juttusi, valitse kuosi housuihin. Englantilaisen herrasmiehen Charmissa on aavistus myös punk-henkeä. Miehen tyyli on tottakai miehen oma valinta, mutta apua voi ottaa myös tyylitajuisilta naisilta.
Jos ruudulliset kengät eivät olleet sinun juttusi, valitse kuosi housuihin. Englantilaisen herrasmiehen charmissa on aavistus myös punk-henkeä, riippuen siitä miten ne yhdistät. Näissä kuvissa housut toimivat melko klassisena elementtinä yhdistettynä tweed materiaalia olevaan pikkutakkiin. Nuorekkaan ja energisen twistin tuo oranssi vyö ja taskunenäliina. Miehen tyyli on tottakai miehen oma valinta, mutta apua voi ottaa myös tyylitajuisilta naisilta, tässä Tuomoa auttamassa Sonja Ahtiainen.
Hyvin istuva puku ja hauskat, mutta klassiset asusteet tekevät varmasti lähtemättömän vaikutuksen. Sinisten kenkien kanssa olisi voinut yhdistää myös vaikka oranssin sävyiset asusteet. Nyt haluttiin pitää kokonaisuus kuitenkin hieman konservatiivisempänä.
Hyvin istuva puku ja hauskat, mutta klassiset asusteet tekevät varmasti lähtemättömän vaikutuksen. Sinisten kenkien kanssa olisi voinut yhdistää myös vaikka oranssin sävyiset asusteet. Nyt kokonaisuus haluttiin pitää kuitenkin hieman hillitympänä.

Ennakkoluulotonta menoa ja pilkettä silmäkulmaan niin arkeen, toimistoon kuin juhlaan. Rohkeutta viikkoon Jani Niipolan sanoin: ”Kravattia ei voi löysätä ennen kuin se on kaulassa!”

(Jutun vaatteet ja asusteet Saarni – Gentlemen`s Boutique, mallina Tuomo Saarni. Aurinkolasit ja silmälasit Optinäkö. Kuvat T.Alanen-Brandt.)

 

 

 

2 kommenttia

  1. Täytyy ehdottomasti kommentoida. Mallimiehen housut ovat liian tiukat, ne kiristää ja ahdistaa ja tarttuvat jalkoihin kiinni, tulee ryppyjä, ja ovat huonosti istuvat kokonaisuudessaan.

    1. Kiitos kommentistasi. Kapea housu tuo trendikästä ja nuorekasta otetta pukuunkin. Tuomon päällä olevat puvun housut ovat erittäin laadukasta Reda kangasta, joilla voi melkeinpä nukkua niiden rypistymättä. Tärkeää on tietysti mukavuus ja jos itsellä on kivampi olla hieman löysemmissä vaatteissa, ne kannattaa ehdottomasti valita. Se millaiseksi tunnemme olomme, näkyy kokonaisuudessa ja karismassa. Jos on epämukavaa, ei trendikkäinkään kokonaisuus näytä hyvältä, koska sen kantaja ei voi hyvin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *