Asennetta & asusteita

Meikkivinkkejä

Arkeni on nykyään niin kiireistä, että ehostuskeikat ja meikkaukset olen jättänyt hieman taka-alalle. Vinkkejä aiheeseen liittyen kuitenkin usein kysellään ja niinpä ajattelin kerätä muutamista perusjutuista teille tännekin listaa. Kaiken pohjana on hyvin hoidettu iho. Puhdista aina meikit iltaisin ja anna iholle vapaapäivinä mahdollisuus hengittää ilman meikkejä. Kostuta ihotyyppisi mukaan kasvoja ja tee tarvittaessa hellävarainen kuorinta tai kirkastava hoito. Käytä ihollesi sopivaa seerumia ja päivävoidetta meikin alla ja valitse myös yöksi itsellesi sopiva voide, älä unohda kaulaa, dekolteeta äläkä silmänympäryksiä.

Meikin pysyvyyden kannalta on muutamia tärkeitä vinkkejä. Käytä luomilla aina luomenpohjustus tuotetta, muuten luomivärit ja rajaukset karkaavat päivän aikana luomivakoon ja silmämeikki muuttuu epäsiistiksi ja suttuiseksi. Puuteroi luomet pohjustusvoiteen päältä, siten saat luomivärin levittymään tasaisesti ja häivyttymään kauniisti. Ilman puuteria, luomiväri tarttuu epätasaisesti kiinni luomiin ja sitä on lähes mahdoton häivyttää. Käytä häivytykseen aina eri sivellintä kuin värin levitykseen. Häivytyssiveltimen tulee olla täysin puhdas ja kuiva.

Taputtele luomenpohjustusvoide puhtaalle silmäluomelle ja puuteroi luomi sen jälkeen. Vasta sitten levitä luomivärit ja rajaukset. Kauniisti ehostetuilla kulmilla saat nostettua kasvojen painopistettä. Huulten rajaukset pitävät punan paikoillaan.

Kestävän ja leviämättömän huulipunan saat, kun rajaat huulet ihon värisellä huultenrajaus kynällä aivan huulten reunan ulkopuolelta. Vaihda kynä huulipunan väriseksi ja rajaa toinen kerta huulten rajojen mukaan (voit samalla tehdä muodon korjauksen, jos se on tarpeen) ja väritä huulet samalla kynällä kauttaaltaan. Levitä tämän jälkeen puna siveltimellä ja ”pussaa” ylimääräinen väri paperiin. Levitä toinen kerros. Vältät punan leviämisen hampaisiin laittamalla etusormen huulten väliin ja pyyhkäisemällä näin huulten keskellä olevan ylimääräisen punan pois.

Ehosta aina kulmat ja pidä hajakarvat nypittynä. Se on edullisin mahdollinen kasvojen kohotus (heti oikeanmuotoisten silmälasien jälkeen).

Luonnollinen meikki antaa tilaa asusteille ja muulle kokonaisuudelle ja luo huolitellun vaikutelman.

Iholle suosittelen puhtaita mineraalimeikkejä, ne antavat ihon hengittää ja ovat antibakteerisia.

Hehkuvia syyspäiviä!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *