Asennetta & asusteita

Kanna itsesi ilolla ja saavu tyylillä

Luet blogia, jonka tarkoitus on fiilistellä muodin oikkuja, tyylin taikoja ja estetiikan aarteita. Haluan jakaa ajatuksia ja vinkkejä tyylin rakentamisesta ja oman itsensä arvostamisesta.

Liian usein kohtaan työssäni ihmisiä, jotka näkevät kasvoissaan kauniiden silmien, sensuellien huulien, upeiden kulmakarvojen, heleän ihon tai sympaattisten nauru ryppyjen sijaan enimmäkseen virheitä. Vartaloissa nähdään helpommin ne hieman epätäydelliset kohdat, kuin kantajan huikeat sääret, kauniit olkapäät, hyvä ryhti tai siro luusto.

peili 2

Kauneus perustuu oman itsensä hyväksymiseen sellaisena kuin on. Jokainen meistä voi — iästä, koosta, vartalotyypistä tai sukupuolesta riippumatta — löytää oman tyylinsä ja olla ihana juuri itselle sopivalla tavalla. Apuna voi käyttää kaikenlaisia kikkoja, ja joitain faktojakin parhaiden puolien esiin tuomiseen on.

Keskitytään hyviin puoliin itsessämme ja opetellaan korostamaan niitä. Aloitetaan tänään! Harjoitus numero yksi: Katsotaan peiliin, nähdään siellä se kaunis tai komea persoona ja hymyillään ensin itsellemme ja sitten muille. Hymyillessä on mahdotonta tuntea negatiivisuutta!

Mikä sinussa on tänään ihanaa?

Tervetuloa mukaan positiiviseen meininkiin ja matkalle estetiikan maailmaan!

P.S. Ylihuomenna mietteitä keväisestä Milanosta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *