Asennetta & asusteita

Pitsiunelmia, tyllejä ja kahisevia kankaita, niistä on morsiuspuvut tehty! Kuvat T.Alanen-Brandt. Kuvauspaikka morsiuspukuliike Fiancée.

Ihania morsiamia!

Jos minulla ei olisi optikkoliikettä tai tyylikonsulttiyritystä, haluaisin pitää morsiuspukuliikettä. Liikkeen asiakas on onnellinen ja häät, jos mitkä, ovat ilon juhlia. Niihin liittyy unelmia, haaveita, kihelmöivää jännitystä, glamouria, supatusta, läheisten rakkautta ja positiivisia fiiliksiä. Morsiamet haluavat olla kauneimmillaan!

Pukujen lisäksi morsiuspukuliikkeistä löytyy hurmaavia kenkiä, koruja, hiuskoristeita, huntuja ja muuta häärekvisiittaa. Esteetikon unelma!
Pukujen lisäksi morsiuspukuliikkeistä löytyy hurmaavia kenkiä, koruja, hiuskoristeita, huntuja ja muuta häärekvisiittaa. Esteetikon unelma!

Omassa ystäväpiirissäni jo lähes kaikki ovat purjehtineet yhteisiin satamiin ja siksi olen, taas kerran, niin iloinen työstäni. Tänäkin keväänä olen päässyt mukaan useamman morsiamen odottavaan iloon, hänen elämänsä juhlista, auttamalla morsiuspuvun hankinnan suunnittelussa ja valinnassa. Olen päässyt mukaan sukeltamaan pitsien ja satiinien kahisevaan maailmaan. Morsiuspukuliikkeessä voi suosiolla ampua hiukan yli, niin sisustuksessa kuin puvuissa. Miljöön saisi rakentaa ihan luvalla todelliseksi prinsessojen ja kuningattarien kammariksi, pitäisin siitä.

Verhojen takaa esiin astuva morsian saa joka kerran hengityksen hiukan tiheentymään, niin ihanilta erilaiset puvut näyttävät kantajillaan ja aina on löytynyt se juuri omannäköinen ja tyylinen puku.

Morsiuspuvun valinnassa tärkeintä on löytää omalle vartalolle sopiva luomus, jossa on parhaimmillaan. Puvussa pitää tuntua hyvältä olla ja sen tulee tyyliltään olla kantajansa näköinen. Tämän vahvisti myös morsiuspukuliike Fianceen yrittäjä Tiina Österholm. Jutustelin hänen kanssaan morsiuspuku trendeistä ja päällimmäisenä suuntauksena ovat tällä hetkellä kaikenlaiset pitsit, keveys ja tietysti tyllit! Luonnonvalkoinen puku on suosituin ja se pukeekin hyvin meitä vaaleaihoisia skandinaaveja. Rinnalle ovat nyt myös nousseet murretut värit, puuteri rosa ja light gold. Kokeilemalla selviää, mikä itseä miellyttää.

Hunnut ovat taas in ja niitä menee niin pitkinä kuin lyhyinä. Jälkimmäinen on näppärä vaikka koko illan, mutta pidemmässä on tietysti upea liihotella kirkon käytävää ja sen voi tarpeen vaatiessa riisua illan kuluessa pois. Morsiuspuvun valinnassa kaikkein tärkeintä on kuitenkin juuri se itselle sopivan linjan löytäminen ja omia mielikuvia vastaava kokonaisuus. Siinä ammattilaisia kannattaa käyttää apuna.

Mitä tuli haaveeseeni morsiuspuku liikkeestä, sen Tiina vahvisti. Ihanaa on! Hänelle itselleen tuli 7 vuotta sitten mahdollisuus lähteä yrittäjäksi alalle ja se kolahti heti, ei ole tarvinnut katua! Eläköön unelmat, haaveilu ja niiden toteutus, olkoon kyseessä sitten maalle muutto, yrittäjyys, uusi harrastus, opiskelu tai häikäisevät häät!

Upea, mennyttä aikaa henkivä pitsiunelma!
Upea, mennyttä aikaa henkivä pitsiluomus!

Sädehtiviä juhlia kaikille kevään morsiamille ja teille jotka pääsette mukaan ilon juhlaan!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *