Asennetta & asusteita

Hoidetut kynnet ja geelilakkaus tekevät käsistä siistit ja nopeuttavat kauneudenhoitoa.

Huolitellut Kädet

Hyvin hoidetut kädet on yksi osa tyylin rakentamista. Kauniita käsiä näkeekin yhä enemmän ja enemmän. Geelilakat mullistivat käsien hoidon kentän. Lakkauksia tarjoavissa kauneushoitoloissa on varaa valita.

Tämä Skandinaavisen ylellinen ja rauhallinen miljöö puree minuun.  Kuva kauneushoitola IHONI.
Tämä Skandinaavisen ylellinen ja rauhallinen miljöö puree minuun. Kuva kauneushoitola IHONI.

Klassinen ranskalainen manikyri sopii kaikille ja kaikkiin tilanteisiin. Kynsien ei tarvitse olla välttämättä pitkät, vaan itsekkin suosin mahdollisimman lyhyttä, mutta siistiä kynsirivistöä. Kädet näyttävät freesimmiltä, nuoremmilta (ikä näkyy käsistä helposti) ja terveemmiltä. Hyvä kynsitaiteilija osaa tehdä lakkakerroksesta ohuen, mutta kestävän. Kynnen kasvusta ja lakan väristä riippuen huoltoväli on n.3-5 viikkoa.

Ranskalainen manikyri kestää kasvun ulkonäöllisesti hieman pidempään. Värillisessä lakkauksessa kasvu tulee nopeammin esiin. Kynsien kasvu on yksilöllistä ja siksi huoltoväli vaihtelee. Hinnaltaan geelilakkaukset vaihtelevat 60 – 120€ välillä kauneushoitolasta riippuen ja siitä millaisia koristeluja kynsiin halutaan tehtävän.

On luxusta kun joku muu välillä hellii ja huolehtii että kädet on siistit. Tässä Paula Lundsten pitää minusta huolta. Kuva T.Alanen-Brandt
On luxusta kun joku muu välillä hellii ja huolehtii, että kädet on siistit. Tässä Paula Lundsten pitää minusta huolta. Kuva T.Alanen-Brandt

Freesien käsien lisäksi hyötynä on omasta mielestäni ehdottomasti ajan säästyminen. Kädet on aina siistit, eikä tarvitse huolehtia halkeilevista lakkauksista, jotka huomaa juuri nukkumaan mentäessä. Aamulla on yleensä odottamassa kiire lähtö, jolloin käsien hoitoon ei todellakaan ole aikaa. Olen myös huomannut, että käsirasvaa ja kynsinauhojen hoitotuotteita tulee lakatuissa käsissä käytettyäkin, kun muutoin ne helposti unohtuvat.

Erillaiset viat kynsissä, kuten katkeilevuus, epätasaisuudet yms.saadaan helposti korjattua lakkauksilla. Myös miehet käyttävät usein geelauksia tällaisissa tapauksissa. Kynnestä tehdään tällöin mahdollisimman luonnollinen ja neutraali.

Trendit kynsissä vaihtelevat, välillä suositaan tylppiä kärkiä, välillä teräviä, välillä mega pitkiä ja juuri nyt taas hyvin luonnollisia ja lyhyehköjä versioita.

Aurinkoista viikonloppua!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *