Asennetta & asusteita

Kesän festareiden hauska, hyödyllinen ja trendikäs asuste on hattu. Ja hurmaava hymy! Kuvat T.Alanen-Brandt

Festarimuotia

Mieheni ja minä harrastamme musiikkia. Se kiinnostaa meitä laidasta laitaan ja yli genrerajojen. Suomen kesä on erinomainen tähän lajiin, sillä eri festivaaleilla on mahdollisuus kuulla livenä monenlaista musiikkia. Festarit ovat myös oivallinen paikka katsella kiinnostavia tyylejä ja joukossa on paljon hauskoja kokeiluja, hullutteluja ja todellisia tyylin näytteitä. Eri festarit myös tuovat esiin tietyn tyyppistä pukeutumista.

Viikko sitten järjestetyillä Tuska fetivaaleilla oli väki koko lailla mustissaan ja yleisilme oli erityisen rock. Nyt menneenä viikonloppuna vaelsi kansa Ruisrockissa hyvin monenlaisessa kuosissa. Perjantai oli tummempi sävytteinen, mutta kaiken kaikkiaan viikonlopun tunnelmat, musiikki ja ihmiset olivat aurinkoisia, värikkäitä ja kesäisiä.

Selkeästi joukosta erottuivat miniäkin minimmät shortsit, joiden vyötärö oli 80-luvun tyyliin hyvin korkealla. Tyylikonsultin roolissa, tämä muoti sopii mielestäni vain täydellisille alle kaksikymppisen säärille, mutta festareilla kukin talsii tyylillään. Olkapäät paljastavat salsatopit, erilaiset hatut, pitsit, napapaidat, inkakuosit, hapsut, runsaat korut ja kukat hiuksissa, nousivat myös vahvasti esiin. Tässä muutamia hauskoja bongauksia viikonlopusta:

Nämä komistukset tuli bongattua matkalla Ruissaloon..hatut ojennuksessa, aukkarit nenällä ja hymyt herkässä heilläkin.
Nämä komistukset tuli bongattua matkalla Ruissaloon..hatut ojennuksessa, aukkarit nenällä ja hymyt herkässä heilläkin.

 

Tämä kaunis kaksikko jorasi perjantai illassa hapsut hulmuten. Ruusu jakku oli toimi hauskana kontrastina muuhun pukeutumiseen.
Tämä kaunis kaksikko jorasi perjantai illassa hapsut hulmuten. Ruusu jakku toimi hauskana kontrastina muuhun pukeutumiseen.

 

Minä luotin edelleen maxi mekon mukavaan menoon ja mieheni lempi kesähousut on farkkushortsit.
Minä luotin edelleen maxi mekon mukavaan menoon ja mieheni lempi kesähousut on farkkushortsit.

 

Aurinkoista viikkoa ja kesäisiä tunnelmia päiviinne!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *