Yrittäjänuorten silmin

« Yhteen hiileen | Menestymisen monet raamit »

Pikaopas innovointiin

Aihe Yleinen, 2.12.2016 18:08, Vilma Hyvönen

Innovaatio - mikä se on? Innovaatio on idea. Idea voi olla täysin uusi tai paranneltu tuote, palvelu tai uusi toimintapa tai oma uudenlainen Näkemys tekemiseen. Ideoida voit vaikka kuinka, mutta ideasi ei ole innovaatio ennen kuin viet sen käytäntöön.

Sinun tulee haluta tehdä asiat eri tavalla, paremmiN.

Innovointi On puolestaan toimintaa, joka edistää ja kehittää sinun ideoiden syntymistä ja niiden kehittämistä. Innovointi ei kuitenkaan ole vain tekemistä - se on toimintatapa. Elä uusia mahdollisuuksia ja ajatuksia etsien. Havainnoi.

Jokainen meistä on innovatiivinen, Vaikka väittääkin toisin. Sinäkin olet innovatiivinen. Sen kehittäminen ja ylläpito ovat aikaa vievää toimintaa, siksi jokaisen meidän pitää pyrkiä luomaan itseään kehittävä ja miellyttävä ympäristö. Kehittämistä tukeva ilmapiiri On tärkein. Sinun tulee tuntea olosi hyväksi ja luontevaksi, sillä innovatiivisuus kukoistaa parhaiten, kun saat toteuttaa itseäsi ja todella nautit työstäsi. Innovatiivinen henkilö osaa jalostaa omat ideansa, luoda ideoista toimivia arjen Ideoita.

Tiesitkö, että useat ulkopuoliset rahoittajat kiinnostuvat eritoteN yrityksistä, jotka kehittävät toimintaansa sekä suhtautuvat innovaatioihin avoimesti. Innovointi tuo yritykselle Taloudellista hyötyä, kilpailuetua ja houkuttelee päteviä ammattiosaajia sekä motivoi henkilöstöä työskentelemään tehokkaasti yrityksen vision mukaisesti.

” Kaiken todella merkittävän, radikaalin kehityksen täytyy tapahtua sääntöjen tuolla puolen, rakenteet kyseenalaistaen, muuten mitään aidosti uutta ei synny. ”

-General Motorsin Idearikas toimitusjohtaja Charles Kettering

Niklas A.

Saija E.

Anna K.

Kaisa M.


Kommentoi


Yrittäjänuorten silmin

  • Opiskelijayrittäjät Turun AMK:n Bisnesakatemiasta kertovat mietteitään yrittäjyydestä, opiskelusta, työelämästä sekä muusta maailman menosta. Kirjoittajat suorittavat opintonsa pyörittäen omia yrityksiään kohdaten niin onnistumisia kuin epäonnistumisiakin. Asenne ja tekemisen meininki ovat kuitenkin tärkeimpiä!

Blogi-arkisto

Aiheet

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle