Veronleimaus

« Viime hetken vinkit |

On taas aika tarkistaa veroilmoitus!

Aihe Esitäytetty veroilmoitus, Palauttaminen, 10.4.2012 14:14, Johanna Kotipelto

Hei vaan, on taas veroilmoituksen aika. Postiluukku kolahtaa huhtikuun loppuun mennessä lähes joka taloudessa. Verottaja tuo sinulle veroilmoituksesi taas esitäytettynä.

Tarkista esitäytetyt tiedot ja lisää puuttuvat tiedot. Puuttuvia tietoja ovat ainakin matkakulut kotoa työpaikalle. Matkakulut kannattaa ilmoittaa, jos summa ylittää 600 euroa.

Jos korjattavaa löytyy, homma hoituu ilman liitelomakkeiden kanssa ähräämistä verkossa, omilla verkkopankkitunnuksilla. Kun täydennät veroilmoituksesi verkossa, erillistä allekirjoitusta ei tarvita. Sinun ei liioin tarvitse palauttaa veroilmoituslomakettasi erikseen verotoimistoon.

Veroilmoituksensa on korjannut verkossa 20 835 suomalaista. Veroilmoitus verkossa -palvelu avattiin viikko sitten (3.4.2012). Palvelu sulkeutuu veroilmoituksesi viimeisenä jättöpäivänä (8. tai 15.5.2012).

2 Vastausta artikkeliin “On taas aika tarkistaa veroilmoitus!”

Tuija Aalto (@tuija): 13.4.2012 kello 23:03

Tässäpä teille kehitysidea! Omien verojen visualisointitoive Teemo Tebestiltä. http://datajournalismi.blogspot.com/2012/04/verotietojen-visualisointi.html

Johanna Kotipelto: 25.4.2012 kello 11:45

Kiitos Tuija vinkistä! Avoin data ja datan visualisointi ovat teemoina esillä meillä, joten välitän vinkkisi.

Kommentoi


Johanna Kotipelto

  • Esitäytetty veroilmoitus on viranomaispalvelu, jonka 5,1 miljoonaa kansalaista saa. Tässä blogissa Johanna Kotipelto tuo esitäytetyn veroilmoituksen kulttuuripääkaupungin juhlahumuun veroilmoitusaikaan 2011. Työssään Verohallinnossa hän vastaa henkilöverotuksen viestinnästä ja ePalvelujen markkinoinnista. Esitetyt mielipiteet eivät välttämättä vastaa Verohallinnon virallista kantaa.

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle