Tyylissimo

« Peruscatwalkin onnistunut murha | Sillä silmällä Linnan pukuja »

Joulumarkkinoiden aika

Aihe Uncategorized, 21.11.2012 16:22, Heidi Pyhälahti

Ekologisten vaate- ja korualan pienyrittäjien kollektiivi Six Greens järjestää ensimmäistä kertaa Xmas25-joulumyyjäiset ensi sunnuntaina 25.11. klo 12–18 Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa. Jouluinen tapahtuma esittelee ekodesignia, kauneus-, hyvä olo- ja sisustustuotteita, vaatteita ja asusteita sekä vintagea. Tapahtuma on avoinna yleisölle klo 12–18. Kahdentoista yrittäjän joukossa ovat muun muassa Ateljee Agami, Evergreen Garderobi, Koruharakka, Organic You ja VintagEija’s.

Six Greens on Ateljee Agamin siskosten Anette ja Harriet Nikuksen ideasta versonnut idea turkulaisten naisyrittäjien verkostosta, joka tuottaa ja järjestää ekologisuuteen, eettisyyteen, kestävään kuluttamiseen ja kehitykseen liittyviä tapahtumia, muun muassa ekodesign-myyntitapahtumia ja muotinäytöksiä sekä jakaa informaatiota näistä teemoista.

Samana viikonloppuna 24.–25. marraskuuta starttaavat monet muutkin joulumarkkinat ja -myyjäiset. Vanhan suurtorin tunnelmalliset joulumarkkinat kuhisevat käsityöläisiä ja ohjelmaa kaikkina neljänä joulunalusviikonloppuna launtaisin ja sunnuntaisin kello 11–17 alkaen. Samaan aikaan niiden kanssa järjestetään lammas- ja vuohituotteiden markkinat Turun katedraalikoulussa. Sunnuntaina 25.11. myös Turun kansantanssin ystävät ry:llä on perinteiset joulumyyjäiset kello 11–15 huoneistollaan Kalevantie 17:ssä. Paimiokin aloittaa joulusesonkinsa Maalaisjoulumarkkinoilla kaupungintalolla samana päivänä kello 12–16.

Seuraavana viikonloppuna joulumarkkinoita ja -myyjäisiä onkin sitten jo vähän joka nurkalla. Itse aion metsästää myyjäisistä mukavan tunnelman lisäksi käsityöläisten villa- ja huopatuotteita, itse kun olen enemmän askartelija-, piirtelijä- ja maalailijatyyppi kuin perinteisten käsitöiden taitaja… Neulominen on minulle jotenkin niin ylivoimaista, että hikisissä näpeissä lapasestakin tulee huopainen. Joulumarkkinoilla nähdään!

2 Vastausta artikkeliin “Joulumarkkinoiden aika”

anneli arkiomaa: 23.11.2012 kello 10:40

Hei Tyylissimo!
Kiva, että pidät lukijasi ajan tasalla. Yleensähän näistä tilaisuuksista kuulee vasta sitten, kun ne ovat jo ohi.
Joulun odotusta t. Anneli

Heidi Pyhälahti: 7.12.2012 kello 0:15

Hei, voi kiitos kovasti palautteesta. Pahoittelut ja mikä kurjuus, tämä oli jäänyt viesteissä muiden alle ja oli jäänyt minulta kuittaamatta. Siksi tämä tuli tähän näkyviin vasta tänään, kun huomasin sen uutta blogipostausta kirjoittaessani. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
Oikein mukavaa joulun odotusta myös Sinulle!

Heidi

Kommentoi

Heidi Pyhälahti

  • Kirjoittaja on Turun Sanomien Tyyli-sivun ja TS Teema -liitteiden tuottaja. Värit, muodot, materiaalit ja musiikki ovat kiehtoneet lapsesta saakka, joten muodista oli helppo innostua. Kenkäparejakin on kertynyt kaappiin miltei vuoden jokaiselle päivälle omansa... Tyyli on jotain enemmän, ja trendit ovat sen mauste.

Blogi-arkisto

Aiheet

  • No categories

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle