Tyylissimo

« Kultainen vaatepuu Samujille ja Rintalalle | Peruscatwalkin onnistunut murha »

Nuorta designia jälleen Hansatorilla

Aihe Uncategorized, 5.11.2012 18:12, Heidi Pyhälahti

Turku on mahtava kaupunki siitä(kin), että täällä nuoret vaate- ja asustesuunnittelijat verkostoituvat aktiivisesti, tukevat toisiaan yrittäjinä ja järjestävät paljon yhteisiä tempauksia, myyntitapahtumia ja näytöksiä. Isänpäivää edeltävänä lauantai-iltana 10.11. kello 18.30 on luvassa Dressing mimia -yhdistyksen ja Irokoo-kulttuurikollektiivin ensi kertaa yhteistyönä järjestämä päämuotinäytöstapahtuma ja show Konserttitalolla, ja päivällä voi katsastaa nuorten tekijöiden asusteita, vaatteita ja koruja Hansatorilla.

Ensi kertaa järjestettävä Dear Design on käsintehtyjen kotimaisten tuotteiden uusi markkinatyyppinen myyntitapahtuma Turussa. Iso osa tapahtumassa mukana olevista suunnittelijoista on nuoria paikallisia suunnittelijoita, muotoilun opiskelijoita tai harrastuksena asusteita suunnittelevia. Mukana on myös muutamia aiempina vuosina Dressing mimia -näytöksissä mukana olleita suunnittelijoita. Tapahtuma järjestetään kello 10-18 kauppakeskus Hansassa, Hansatorilla.

Mukana on ainakin Mynämäen käsi- ja taideteollisuusopiston artesaaniopiskelijoita ja MKTO:n opiskelijat Katri Vanhatalo ja Maarit Nieminen, merkeistä mukana ovat Charlie, Cosecha, Fairytale & Merja Hiilesrinne, HappyGoLucky, iHanna Design, Metsätähtiä, MinnaMeLinna, Milla Karppinen, Muusa, Planet Star, Ruustinna, Shimauuuma & Wumi Kauas, Silkkaa Satua, Superupee, Tiina Talvikki & Ompelimo Liina, T:mi Hippapuku, T:mi Nämäkädet & J. Rajala T:mi ja Uurte Designs.

Tapahtuman Facebook-sivuilta saa lisätietoa.

2 Vastausta artikkeliin “Nuorta designia jälleen Hansatorilla”

Jaana: 6.11.2012 kello 20:00

Mahtavaa. Olen tykännyt käydä aina Turku design festivalissa ja Aura street marketin markkinoillakin. Kiva kun tulee taas uutta. Tällaisista löytää lahjoja ja saa ideoita.
Kivaa talvea sinulle!

terveisin Jaana

Heidi Pyhälahti: 7.11.2012 kello 10:49

Kiitos samoin, Jaana! Olen samaa mieltä, mukavaa, että tällaisia on – varsinkin joulun alla – Turussa paljon.
Heidi

Kommentoi

Heidi Pyhälahti

  • Kirjoittaja on Turun Sanomien Tyyli-sivun ja TS Teema -liitteiden tuottaja. Värit, muodot, materiaalit ja musiikki ovat kiehtoneet lapsesta saakka, joten muodista oli helppo innostua. Kenkäparejakin on kertynyt kaappiin miltei vuoden jokaiselle päivälle omansa... Tyyli on jotain enemmän, ja trendit ovat sen mauste.

Blogi-arkisto

Aiheet

  • No categories

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle