Tangon takaa

« Ikeaa |

Ensi-iltaa

Aihe Ei luokittelua, 27.5.2011 13:16, tangon-takaa

Vähän ollu jännät paikat. Keskiviikkona pyörä jumiutui ja sitä ehdittiin vähän ihmetellä. Torstaina se saatiin huollettua ja illalla pelas kiitettävästi. Eilinen ennakko meni ihan ok. Ennen esitystä ei jännittänyt yhtään mutta väliajalla alkoi oudosti hiipiä jännitettä niveliin. Ja tänään on sitten se itse ensi-ilta. Juhlan ja mulle myös luopumisen paikka. Mun homma on tehty ja nyt näyttelijät pääsevät oikein olan takaa temmeltämään. Olo on vähän kuin kipsatulla kiekkoilijalla katsomossa, mieli tekis mutta kun ei pysty. Mutta vaikka koko päivä meneekin enemmän tai vähemmän jännittäessä, on tämä ihan nautinnollista odotusta. Tunteja laskien.

Kommentoi

Kari-Pekka Toivonen

  • Kari-Pekka Toivonen on Suomen tunnetuimpia näyttelijöitä ja ottaa nyt toistamiseen vastaan haasteen ohjata kesäteatteria. Blogissaan KP tarjoaa pilke silmäkulmassa aitiopaikan kurkistaa kesäteatterituotannon kulisseihin. Lue ja ihmettele, miten korkeakoulutetuista näyttelijöistä koulitaan turkulaisen alamaailman koko kirjo, sankaria unohtamatta!

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS