Tangon takaa

« Ovengnubbi | Salapoliisihommia »

Testausta ja hevitystä

Aihe Ei luokittelua, 20.5.2011 11:23, tangon-takaa

Karo odottelee näyttelijöitä mikitykseen. Ne sovittaa vaatteita takahuoneessa. Vareksella ei ole paljon vaatevaihtoja, joten Jugi käyttää aikansa tehokkaasti. Hän pitää tekstiä naamansa edessä ettei aurinko porota. Väitti lukevansa repliikkejä. Ei menny läpi.

Toisessa kuvassa sitten Marko, Arttu, Akseli ja Karo. Ehtivät odotellessa perustaa bändin. Vissiin metallimiehiä.

Kommentoi

Kari-Pekka Toivonen

  • Kari-Pekka Toivonen on Suomen tunnetuimpia näyttelijöitä ja ottaa nyt toistamiseen vastaan haasteen ohjata kesäteatteria. Blogissaan KP tarjoaa pilke silmäkulmassa aitiopaikan kurkistaa kesäteatterituotannon kulisseihin. Lue ja ihmettele, miten korkeakoulutetuista näyttelijöistä koulitaan turkulaisen alamaailman koko kirjo, sankaria unohtamatta!

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS