Tangon takaa

« Testausta ja hevitystä | Ikeaa »

Salapoliisihommia

Aihe Ei luokittelua, 20.5.2011 13:19, tangon-takaa

Yksityisetsivä Jussi Vares on salapoliisihommissa Kailon saaressa, Emma-teatterin katsomon alla. Rosvot olivat jättäneet saaliinsa piiloon. Heitä ei tavoitettu. Pyllynalusen onnellinen omistaja tosin löytyi ilahtuneena Vareksen ahkeroinnista!!

Kommentoi

Kari-Pekka Toivonen

  • Kari-Pekka Toivonen on Suomen tunnetuimpia näyttelijöitä ja ottaa nyt toistamiseen vastaan haasteen ohjata kesäteatteria. Blogissaan KP tarjoaa pilke silmäkulmassa aitiopaikan kurkistaa kesäteatterituotannon kulisseihin. Lue ja ihmettele, miten korkeakoulutetuista näyttelijöistä koulitaan turkulaisen alamaailman koko kirjo, sankaria unohtamatta!

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS