Tangon takaa

« Fiilaten ja höyläten | Testausta ja hevitystä »

Ovengnubbi

Aihe Ei luokittelua, 19.5.2011 9:05, tangon-takaa

No niin. Mestaruuskakkukahvit on vissiin jo nautittu. Tiistaina näytettiin pressille pieni makupala esityksestä. Paikalla oli myös itse Reijo Mäki. Ja nauroikin ihan oikeissa paikoissa. Hyvä merkki. Siis molemmille. Katsojien reaktioita alkaa jo kaivata. Tosin hommaa on vielä niin paljon että ehkä ihan hyvä että saadaan rauhassa treenata. Illalla vedettiin sitten homma tuulessa ja tuiverruksessa läpi. En sano että tulee kiire mutta kyllähän tässä… Jugilla alkaa alitajunta puskemaan kaikenlaista visiota. Viime yönä hän seikkaili jossain Total Recall/Blade Runner maisemissa Vareksena jossain Tokion metrossa ja piteli käsissään salaista tietoa sisältävää, ovengnubin näköistä USB-tikkua. Että semmosta..

Kommentoi

Kari-Pekka Toivonen

  • Kari-Pekka Toivonen on Suomen tunnetuimpia näyttelijöitä ja ottaa nyt toistamiseen vastaan haasteen ohjata kesäteatteria. Blogissaan KP tarjoaa pilke silmäkulmassa aitiopaikan kurkistaa kesäteatterituotannon kulisseihin. Lue ja ihmettele, miten korkeakoulutetuista näyttelijöistä koulitaan turkulaisen alamaailman koko kirjo, sankaria unohtamatta!

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS