Tangon takaa

« Vaatteita odotellessa | Ovengnubbi »

Fiilaten ja höyläten

Aihe Ei luokittelua, 19.5.2011 9:03, tangon-takaa

Keskiviikkoiltana läpimeno. Saatiin kahlattua kaikki kohtaukset kunniakkaasti loppuun. Ihan grande finale jätetään hautumaan. Tässä ehtii kuitenkin moni asia vielä muuttua.. Jäi hyvä fiilis. Se on hienoa ku näyttelijät innostuu kehittelemään ja vielä hienompaa kun ne vielä on taitavia siinä. Eilen ja tänään ruvettiin ruuvaamaan ja hinkkaamaan muutamaa haastavaa lavanpyöritystä. Hermo kestää Artulla ja Akselilla yllättävän hyvin. Mullahan ei sellasia olekaan. Me pidetään ilta vapaata. Kukin saa tehdä mitä lystää. Mulla on esitys mutta sen jälkeen just ehtii kotiin kattoon Leijona vastaan Karhu. Karhu on parempi mutta pullossa.

Kommentoi

Kari-Pekka Toivonen

  • Kari-Pekka Toivonen on Suomen tunnetuimpia näyttelijöitä ja ottaa nyt toistamiseen vastaan haasteen ohjata kesäteatteria. Blogissaan KP tarjoaa pilke silmäkulmassa aitiopaikan kurkistaa kesäteatterituotannon kulisseihin. Lue ja ihmettele, miten korkeakoulutetuista näyttelijöistä koulitaan turkulaisen alamaailman koko kirjo, sankaria unohtamatta!

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS