Tangon takaa

« Kesä ja pyöreät porkkanat | Fiilaten ja höyläten »

Vaatteita odotellessa

Aihe Ei luokittelua, 11.5.2011 10:09, tangon-takaa

Valon ja varjon leikkiä, Kyy ja Vares. Vielä vähän raakileina tosin mutta pilkkihaalarit on jo riisuttu ja illalla saadaan vähän testata roolivaatteita. Sen verran oli valoisaa että Markokin (siis valosuunnittelijamme) uskalsi kömpiä ensimmäisen kerran katsomon alle. Saldo kaks euroa ja iskemätön Pikkumyy-kampa.

Tänään tarkoitus olla tehokkaita että päästään illalla vetämään koko juttu ensimmäistä kertaa läpi. Katotaan kui käy.

Kommentoi

Kari-Pekka Toivonen

  • Kari-Pekka Toivonen on Suomen tunnetuimpia näyttelijöitä ja ottaa nyt toistamiseen vastaan haasteen ohjata kesäteatteria. Blogissaan KP tarjoaa pilke silmäkulmassa aitiopaikan kurkistaa kesäteatterituotannon kulisseihin. Lue ja ihmettele, miten korkeakoulutetuista näyttelijöistä koulitaan turkulaisen alamaailman koko kirjo, sankaria unohtamatta!

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS