Tangon takaa

« Rillit huurussa | Vaatteita odotellessa »

Kesä ja pyöreät porkkanat

Aihe Ei luokittelua, 10.5.2011 9:45, tangon-takaa

Vihdoinkin! Aurinko! Aloitettiin uus viikko rennoissa tunnelmissa. Pihla ottaa aurinkoa, Miska päiväkahvit. Gourmet-luomus jossa ravintoympyrä on harmoninen ja terveysvaikutteita tulvillaan on Santun käsialaa. Näillä on hyvä mennä. Ensimmäiset turistit tulivat aidalle ihmettelemään. Selkeä kevään merkki. En kehdannut ottaa valokuvaa. Meillä on hajanainen viikko edessä, mä sahaan pääkaupungin ja kulttuuripääkaupungin väliä vimmatusti mutta silloin kun ollaan lavalla niin mennäänkin lujaa. Nyt töihin.

Kommentoi

Kari-Pekka Toivonen

  • Kari-Pekka Toivonen on Suomen tunnetuimpia näyttelijöitä ja ottaa nyt toistamiseen vastaan haasteen ohjata kesäteatteria. Blogissaan KP tarjoaa pilke silmäkulmassa aitiopaikan kurkistaa kesäteatterituotannon kulisseihin. Lue ja ihmettele, miten korkeakoulutetuista näyttelijöistä koulitaan turkulaisen alamaailman koko kirjo, sankaria unohtamatta!

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS