Tangon takaa

« Helsingin terveiset | Vapun toivotukset »

Tanssin taikaa…

Aihe Ei luokittelua, 28.4.2011 18:51, tangon-takaa

Tänään siirryttiin jumppasaliin treenaamaan tankotansseja. Pihlalla rupee sujumaan pikkuhiljaa. Liian nätti keli, ei jaksa olla enää sisällä. Huomiseksi pitää löytää joku ulkoilmatila missä mahtuis vähän treenaamaan. Ei jaksettu istua Vappuun asti. Sori.

Kommentoi

Kari-Pekka Toivonen

  • Kari-Pekka Toivonen on Suomen tunnetuimpia näyttelijöitä ja ottaa nyt toistamiseen vastaan haasteen ohjata kesäteatteria. Blogissaan KP tarjoaa pilke silmäkulmassa aitiopaikan kurkistaa kesäteatterituotannon kulisseihin. Lue ja ihmettele, miten korkeakoulutetuista näyttelijöistä koulitaan turkulaisen alamaailman koko kirjo, sankaria unohtamatta!

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS