Rillit huurussa

« Kaksi yötä enskaan on… |

Herkkää hommaa

Aihe Ei luokittelua, 30.5.2012 11:02, rillit-huurussa

Herkkää hommaa tää teatteri. Kun jossain kohtaa lähtee klonksumaan niin siinä pitää olla tarkkana että löytää takaisin yhteisen tekemisen rytmin. Meillä oli eilen ennakkonäytös ja kaikenlaista sattui ja tapahtui. Alussa eräs rekvisiitta, en nyt viitsi paljastaa mikä, hajosi kappaleiksi ja näky oli sellanen, että kaikki repesivät. Sekä lavalla että katsomossa. Minä myös. Naurusta ei meinannut tulla loppua millään. Nauruhan on tietysti komediassa ihan paikallaan varsinkin jos yleisö nauraa.

Tänään ilmeisesti on tupa täynnä, joten hyvältä vaikuttaa. Päivällä korjaamme vielä pikkujuttuja ja tämän yhden vähän isomman mistä puhuin. Hommaa riittää loppuun asti. Näyttelijät ovat huippuvireessä ja lämmin kutina tuntuu mahassa. Illat ovat viileitä ja valitsin hieman lämpösemmän ohjausasun.

Kommentoi

Kari-Pekka Toivonen

  • Kari-Pekka Toivonen on yksi Suomen tunnetuimpia näyttelijöitä ja Linnateatterin taiteellinen johtaja. Hän ohjaa nyt kolmannen kerran kesäkomedian Naantalin Emma-teatteriin. Aiheena on tällä kertaa presidentti Urho Kekkonen. K-P raottaa blogissaan kesäteatterin, tällä kertaa sinivalkoista esirippua.

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS