Rillit huurussa

« Ensi-ilta lähestyy… | Herkkää hommaa »

Kaksi yötä enskaan on…

Aihe Ei luokittelua, 29.5.2012 9:31, rillit-huurussa

Eilen oli meillä siis ensimmäinen varsinainen yleisöesitys. Se oli toki vielä harjoitus ja muutamia omaisia ja ystäviä oli kutsuttu katsomaan. Oltiin totuttu kelien puolesta jo hyvälle ja ilta tuntuikin aika viileältä. Vähän mietittiin että noinkohan ihmiset jaksavat maanantai-iltana vääntäytyä saareen palelemaan. Huoli oli turha, n.450 katsojaa tuli paikalle ja jännityksen aisti niin lavalla kun katsomossakin. Jännitin ennen esitystä mutta kun se alkoi niin kaikki jännitys katosi. Juttu rullasi ja yleisö otti vastaan ja reagoi. Korjattavaa kyllä jäi mutta onneksi tässä on vielä muutama tunti aikaa treenata… Nyt harjoituksiin ja illalla ennakko. Hauskaa tulee!

Kommentoi

Kari-Pekka Toivonen

  • Kari-Pekka Toivonen on yksi Suomen tunnetuimpia näyttelijöitä ja Linnateatterin taiteellinen johtaja. Hän ohjaa nyt kolmannen kerran kesäkomedian Naantalin Emma-teatteriin. Aiheena on tällä kertaa presidentti Urho Kekkonen. K-P raottaa blogissaan kesäteatterin, tällä kertaa sinivalkoista esirippua.

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS