Rillit huurussa

« Kekkonen kehissä | Kaksi yötä enskaan on… »

Ensi-ilta lähestyy…

Aihe Ei luokittelua, 28.5.2012 14:36, rillit-huurussa

Viime viikko oli aika hektinen. Läpimenot venyivät pitkiksi ja kaikkea mahdollista teknistä säätöä oli. Pukuja ja rekvisiittaa tuli siihen malliin että kiirettä näyttelijöillä vaihdoissa piisaa. Hermot on pitäneet kaikilla eikä ihan hapoillakaan vielä olla. Lauantai-iltana meillä oli ensimmäisen kerran ulkopuolisia silmiä katsomassa treenejä. Tarkoitus oli vetää koko näytelmä läpi eikä jouduttu kuin kerran laittamaan poikki. Vaatevaihdot ovat tänä kesänä todella ns. Haastavia. Katsojat jaksoivat olla mukana loppuun saakka ja ihan tuntuivat viihtyneen. Hyvä niin.Tänään on sitten ensimmäinen iso yleisö… Ja säätöä vielä riittää vähän rupee jännittämään…

Kommentoi

Kari-Pekka Toivonen

  • Kari-Pekka Toivonen on yksi Suomen tunnetuimpia näyttelijöitä ja Linnateatterin taiteellinen johtaja. Hän ohjaa nyt kolmannen kerran kesäkomedian Naantalin Emma-teatteriin. Aiheena on tällä kertaa presidentti Urho Kekkonen. K-P raottaa blogissaan kesäteatterin, tällä kertaa sinivalkoista esirippua.

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS