Rillit huurussa

« Hiihtohommissa | Ensi-ilta lähestyy… »

Kekkonen kehissä

Aihe Ei luokittelua, 18.5.2012 8:26, rillit-huurussa

No nyt! Treenit saaneet ihan uuden ulottuvuuden nyt meillä on kalju Kekkonen.

JP:n tukka siis on lähtenyt ja ollaan painettu tiukasti hommia. Ensimmäinen läpimenotyyppinen treeni vedettiin tiistai-iltana ja keskiviikkona treenattiin sitten ensimmäistä näytöstä. Esityksen alku on aina haastava, pitäis saada juttu käyntiin ja riittävästi infoa että yleisö pysyy kärryillä ja hauskaakin pitäis olla, muillakin kuin itsellä.

Ollaan testattu ääni-Jussin kanssa musapätkiä ja sovitettu niitä pyörön kanssa. Samaa luuppia on toistettu kymmeniä kertoja ja sitten: Musat oli jo pois päältä kun kuulimme tutun oloisen luupin jostain lavan yläpuolelta, ääni ei tullut kauittimista vaan satakieli, joka istuskeli läheisen puun oksalla oli treenannut soittamamme biisin ja veti sitä kurkku suorana männyn oksalta!!

Terveiset luonnon ihmeiden keskeltä,

KP

Kommentoi

Kari-Pekka Toivonen

  • Kari-Pekka Toivonen on yksi Suomen tunnetuimpia näyttelijöitä ja Linnateatterin taiteellinen johtaja. Hän ohjaa nyt kolmannen kerran kesäkomedian Naantalin Emma-teatteriin. Aiheena on tällä kertaa presidentti Urho Kekkonen. K-P raottaa blogissaan kesäteatterin, tällä kertaa sinivalkoista esirippua.

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS