Rillit huurussa

« Uuden maalin tuoksussa | Kekkonen kehissä »

Hiihtohommissa

Aihe Ei luokittelua, 9.5.2012 9:51, rillit-huurussa

Maanantaina sain ylleni uutuudenkarheat pilkkihaalarit ja sitten tarkeni. Aurinko pilkisti jostain rakosesta ja tuntui ihan keväältä. Treeneissä jäätiin vähän jumittamaan yhteen lavanpyörityshommaan eikä ratkaisua ihan helposti löydetty. Ois pitänyt olla luova ja oli maanantai. Vaikea yhdistelmä…

Tiistaina mentiinkin sitten jo kovaa ja vapaalla tyylillä. Saatiin sukset sillä pitäähän Kekkoskomediassa hiihtää! Hiekka pölisi puusuksien alla ja nilkat olivat koetuksella kun tehtiin hiihtokisakoreografiaa. JP ois välttämättä halunnu laskea katsomon portaat ylhäältä alas mutta piti toppuutella ettei käy vahinkoa. Ylöspäin se ei enää ollu niin innokas menemään. Mutta kyllä se tasaisellakin lykki pätevästi, yhdelläkin suksella. Kaisa sivakoi pelkillä sauvoilla.

Kommentoi

Kari-Pekka Toivonen

  • Kari-Pekka Toivonen on yksi Suomen tunnetuimpia näyttelijöitä ja Linnateatterin taiteellinen johtaja. Hän ohjaa nyt kolmannen kerran kesäkomedian Naantalin Emma-teatteriin. Aiheena on tällä kertaa presidentti Urho Kekkonen. K-P raottaa blogissaan kesäteatterin, tällä kertaa sinivalkoista esirippua.

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS