Rillit huurussa

« Harjoitukset aloitettu Kailon saaressa! | Hiihtohommissa »

Uuden maalin tuoksussa

Aihe Ei luokittelua, 3.5.2012 8:21, rillit-huurussa

Tänään korkattiin aurinkoisessa mutta kuitenkin aikas rillit huurruttavassa Naantalin meri-ilmassa Emma-teatteri. Näyttelijät ottivat siis ensi askeleensa lavalla. Kaisa oli ensimmäistä kertaa Kailossa, onneksi olkoon. Katsomon penkit olivat saaneet uudet maalit pintaan ja hyvältä ja isoltahan se taas näytti. Mikkejä ei vielä laitettu, joten näyttelijät saivat käyttää ääntänsä ihan reippaasti tuulen kanssa kilpaa. Hauskaa oli nähdä millainen monumentaalinen lavastus on tulossa. JP Kekkonen-Mikkola oli vielä tukka ja pipo päässä mutta kyllä ne lähtee kelien lämmetessä.

Ollaan kuulolla,

KP

Kommentoi

Kari-Pekka Toivonen

  • Kari-Pekka Toivonen on yksi Suomen tunnetuimpia näyttelijöitä ja Linnateatterin taiteellinen johtaja. Hän ohjaa nyt kolmannen kerran kesäkomedian Naantalin Emma-teatteriin. Aiheena on tällä kertaa presidentti Urho Kekkonen. K-P raottaa blogissaan kesäteatterin, tällä kertaa sinivalkoista esirippua.

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS