Rillit huurussa

| Harjoitukset aloitettu Kailon saaressa! »

Varma kevään merkki

Aihe Ei luokittelua, 26.4.2012 8:23, rillit-huurussa

Pukusuunnittelija Riitta, Assari-Annukka ja näyttelijät. Mitä ne katsoo? Kuka lavalla?

Treenit siis alkaneet olympiastadionin jumppasalissa Helsingissä. Eka viikko leiritetään täällä ja sitten odotellaan vaan pääsyä Kailon kulttuurikeskukseen lämpimien tuulten ja aurinkoisen Naantalin syleilyyn.

Kekkosen harjoitukset alkaneet leppoisissa tunnelmissa, Sibelius soi ja hiihtokoreografioita hiotaan niin että villasukat iskee kipinää.

Kommentoi

Kari-Pekka Toivonen

  • Kari-Pekka Toivonen on yksi Suomen tunnetuimpia näyttelijöitä ja Linnateatterin taiteellinen johtaja. Hän ohjaa nyt kolmannen kerran kesäkomedian Naantalin Emma-teatteriin. Aiheena on tällä kertaa presidentti Urho Kekkonen. K-P raottaa blogissaan kesäteatterin, tällä kertaa sinivalkoista esirippua.

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS