Rankka reissu

« Ja taas sataa |

Nyt Amsterdam, seuraavaksi Kiinan muuri?

Aihe Uncategorized, 27.5.2008 12:31, Afu & Joel

Noniin, eli Damiin asti päädyttiin, vähän jopa etuajassa. Kaupunki on täynnä (kalliita) historiallisia museoita, kanaaleja ja kaikenlaisia aktiviteetteja. Pyöran vuokraus on fiksu veto, jos aikoo liikkua vähänkin enemmän ympäri kaupunkia.

Ilmat ovat olleet lähiaikona melko vaihtelevia, aina kymmenestä asteesta yli kolmeenkymmeneen, riippuen päivästä. Eipä mitään kummallisia kommelluksia ole tullut täälläkään vastaan, festaria siis innolla odottaen. Muutama kaverikin Suomesta saapumassa huomenna samaa rock-festivaalia varten. Tuntuu varmaan oudolta puhua omaa kieltään välillä jonkun muunkin kanssa, ei ole nimittäin yhtäkään maanmiesta tullut matkalla vastaan.

Vahan silti ehkä tyhjä olo, matka käytännössä päätoksessään ja silti elossa ollaan. Ja laudatkin vielä menokunnossa, ehkä seuraavaksi valloitetaan sitten kiinanmuuri?

Artikkelia ei voi kommentoida.

6 Vastausta artikkeliin “Nyt Amsterdam, seuraavaksi Kiinan muuri?”

turo: 27.5.2008 kello 22:39

Kertokaas ny ihan rehellisesti montako kertaa ootte meinannu vedellä toisianne turpaan? Kumpi ompi ärsyttävämpi, ja miksi?

Lissu-kummi: 28.5.2008 kello 14:52

Onneksi olkoon määränpään saavuttamisesta!! Hauskoja konsertteja ja muita rientoja sinne :-) sekä hyvää paluumatkaa!

Masa: 29.5.2008 kello 2:21

psiit

T&J: 29.5.2008 kello 19:50

Gratulerar!

äiti: 30.5.2008 kello 21:23

Teretulemast kotitanhuville

Oho: 19.6.2008 kello 20:43

Pakko sanoa kun teidän jutut luin, että kova suoritus. Millasta urheilijataustaa teillä on, ts. ollaanko sitä niinsanotussa peruskunnossa vai harrastetaanko jotain kestävyyslajiakin? Kuinka paljon rahaa olette matkalla käyttäneet, sekä mistä olette reitin alunperin bongannut vai ollaanko sitä menty aina fiiliksellä vähän sinne suuntaan?

AFU KÄHÄRÄ JA JOEL PATOMÄKI

  • Kirjoittajat ovat parikymppisiä retkilautailijoita matkalla Turusta Hollantiin. Pelkästä rollailusta ei ole kysymys, sillä perillä odottavat Rage Against the Machinen ja Queens of the Stone Agen keikat Pinkpop -festivaaleilla Landgraafissa. Afun ja Joelin reissu alkoi 14. huhtikuuta Turun satamasta ja perillä Pinkpopissa pitäisi olla viimeistään kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Matkaa kertyy yhteensä noin 1500 kilometriä.

Blogi-arkisto

Aiheet

  • No categories

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle